Saturday, August 25, 2018

PARUT CHICKEN POX HILANG TANPA KESAN

🐥 TIDAK SANGKA PARUT CHICKEN POX SUDAH HILANG😱😱

Harini saya ingin share shaklee effect saya yang terbaru.. " YOUTH SKINCARE ". Ini adalah antara salah satu  produk shaklee yang saya guna. 12 mac 2018 adalah tarikh yang saya kena remind sampi bila-bila sebabnye pada tarikh ini la saya disahkan diserang oleh Chicken Pox.. Boleh dikatakan agak teruk bila muka saya dipenuhi oleh chicken pox.. Sebelum terkena chicken pox muka saya agak bersih tanpa parut.Alhamdulillah waktu saya terkena chicken pox shaklee keluarkan skincare YOUTH.. Memang rezeki saya untuk pulihkan kulit muka dengan Shaklee.. Jadi saya pun mencuba Starter Set YOUTH .. Setelah sebulan menggunakan Youth perubahan dah boleh nampak.. Parut dimuka makin pudar..

Orang sekeliling sudah mula tegur.. " Muka eja dah nampak ok la".. "Eh parut chicken pox dah xnampak sangat".. Saya rasa bersyukur sangat bila kulit muka dah makin beransur pulih..

Bukan sahaja effect yang sangat berkesan tetapi  SHAKLEE sudah menjadi sumber pendapatan kedua saya kerana setiap bulan tidak pernah terlepas untuk dapat BONUS👏👏

Terima kasih kerana sudi baca Shaklee Effect saya..

--------------------------
Ini ialah perkongsian daripada puan Shaleza sendiri iaitu individu yang ada dalam gambar tersebut.
Alhamdulillah YOUTH membantu beliau.


No comments:

Post a Comment