Monday, August 20, 2018

ECZEMA KRONIK PULIH LEPAS 3 BULAN AMBIL RESVERATROL

Ini kisah mak saya dengan Vivix.

Bila sebut pasal Vivix dulu-dulu, saya rasa macam mahalnya Vivix ni. Masa tu macam betul ke testimoni-testimoni yang diorang share ni.

Tapi disebabkan kisah ni, memang dah buatkan saya berubah pendapat dan nak share dengan semua kebaikannya. Sangat berbaloi.

Kisahnya, mama ada masalah eczema kronik. Banyak dah berubat sana sini. Dah berbelas tahun dah eczema mama. Duit pun habis beribu untuk berubat.



Bayangkanlah sekali pergi rawatan sahaja dah rm500++. Tapi, eczema mama tetap tak surut.

(Siapa yang kenal mama tahulah macam mana kisah ni)

Saya pun baca segala details Vivix, cari dia punya kebaikan segala kandungan dia. Time tu nekad, aku mesti cuba beli Vivix untuk mama. Tak kesahlah, cuba je dulu. Terus grab 2 botol.

Hasilnya lepas 3 bulan, alhamdulillah memang amazing. Eczema mama hilang, kulit pun makin licin, bonus awet muda. Sakit-sakit sendi, gastrik pun hilang. Cuma tinggal sikit-sikit je lagi dekat tangan yang degil tak nak hilang lagi.

Bonus, walaupun mama dah 59 tahun. Tapi orang ingat mama masih 40an.

---------------------------------------------------------------

Ini adalah kisah perkongsian daripada puan Nor Izzati mengenai pengalamannya dengan Vivix.

Jadi kalau korang di luar sana yang ada masalah eczema boleh la ikhtiar dengan Vivix .

Mungkin dengan asbab ni Allah nak sembuhkan masalah eczema korang

No comments:

Post a Comment