Sunday, June 10, 2018

PENGALAMAN DIRI SENDIRI MENGGUNAKAN ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM - LIGHT

Untuk entrinkali ni Mek D nak kongsikan pengalaman sendiri menggunakan advanced Renewal Night Cream Light.  Sebelum kenal Youth, Mek D memang tak pernah ada mana-mana krim malam pun. 



Tapi bila dah kenal Youth, rasa rugi pulak kalau tak pakai krim malam sebelum tidur. Sebab apa rugi, sebab sel-sel kulit Mek D akan diperbaiki ketika tidur bila Mek D pakai krim malam ni sebelum tidur. 

Yang seronoknya bila bangun pagi sentuh pipi je, kulit akan rasa selembut baldu. Kalau tak percaya, korang memang kena cuba. 

Jom kita baca serba sedikit manfaat Advanced Renewal Night Cream Light ni. 


1. Bahan aktif dia lotus japonicus, vital repair dan schisandra

2. Lotus dia bantu menggalakkan proses pembaharuan sel kulit baru masa tidur

3. Lotus dia bertindak bagi signal pada sel dan rangsang penghasilan kolagen dan elastin

4. Lotus bantu kawal kandungan minyak pada muka

5. Schisandra bantu kurangkan radang pada kulit

6. Night cream sangat -sangat sesuai untuk orang yang ada masalah kulit muka kering

Jadi nightkorang nak jugak rasai kulit diperbaiki ketika tidur, memang sesuai sangat gunakan night cream ni. 

No comments:

Post a Comment