Friday, May 25, 2018

Serlahkan Hidup Anda dengan Coenzyme Q10


5 Sebab CoQ Trol Plus Perlu Ada Dalam Rumah Anda

1) Tenaga yang Berkekalan

Kandungan CoQ10 yang lebih tinggi menghasilkan lebih banyak tenaga di dalam sel anda serta membekalkan tenaga dengan lebih cekap. Hasilnya, anda boleh menjalani hari anda dengan bertenaga, cergas, dan berkeyakinan! Peningkatan CoQ10membantu:
Meningkatkan kekuatan otot
Mempercepatkan pemulihan luka.

2) Peredaran darah yang sihat

CoQ10 lebih tertumpu pada organ-organ yang menggunakan banyak tenaga seperti jantung. Peredaran darah yang sihat menunjukkan jantung anda kuat dan sihat. Untuk mengekalkannya berdegup dengan sihat, anda memerlukan CoQ10tambahan yang membantu
Menguatkan otot-otot jantung.
Menyokong fungsi jantung yang sihat.
Meningkatkan paras tenaga untuk mereka yang mengambil statin.
3) Sistem reproduksi yang sihat
Selain bertindak sebagai antioksida yang kuat untuk melawan tindakbalas oksidatif, CoQ10 juga menyokong sistem reproduktif yang sihat dengan meningkatkan tenaga dalam sperma dan ovum. Pengambilan CoQ10 membantu.
Meningkatkan jumlah sperma yang sihat.
Meningkatkan pergerakan sperma.
Meningkatkan kualiti ovum.
4) Kulit yang berseri
CoQ10 juga terdapat di permukaan luar kulit yang melindungi kulit anda dari sinaran UV yang berbahaya. Ia juga membekalkan tenaga untuk sel-sel yang rosak memperbaiki diri mereka sendiri, jadi kulit anda kekal berseri dan kelihatan lebih muda. Pengambilan CoQ10 membantu:
Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
Meningkatkan tekstur kulit.
5) Meningkatkan fungsi kognitif
Bertindak sebagai antioksida yang melindungi saraf, CoQ10 membantu mengurangkan pembentukan plak amiloid,9 salah satu punca utama Penyakit Alzheimer, di dalam otak anda. Kekalkan kesihatan sel-sel otak dan tingkatkan memori, tumpuan serta minda anda dengan CoQ10 yang juga membantu:
Menjana fungsi otak yang sihat.
Meningkatkan fokus dan fungsi-fungsi sel otak.9

No comments:

Post a Comment