Thursday, May 17, 2018

RAHSIA KEKAL BERTENAGA SEPANJANG HARI DI BULAN RAMADHAN


Hai semua. Mek D nak kongsikan dengan korang rahsia kekal bertenaga sepanjang hari di bulan Ramadhan. Biasanya kalau puasa mesti benda utama yang sangat menduga kan. Lagi-lagi bila cuaca panas terik. 

Mek D pun salah sorang yang jenis akan minum air banyak-banyak waktu berbuka puasa. Kalau minum air sejuk memang banyak sangat sampai kekenyangan. Tapi semua berubah bila dah mula amalkan Performance Orange ni waktu sahur & berbuka puasa. 

Apa yang best pasal Performance Orange ni sampai ia jadi rahsia kekal bertenaga sepanjang hari di bulan Ramadhan? Sebab Performance ni ialah MINUMAN ISOTONIK. Korang mesti pernah dengar kan air isotonik. Air isotonik mengandungi 5 elektrolit yang penting iaitu
1) Sodium
2)Chloride
3)Magnesium
4) Kalsium
5) Potasium

5 elektrolite yang ada ni memang sangat membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan. Dalam erti kata lain ia bantu badan kita dari dehidrasi. Jadi ia sangat membantu dalam mengurangkan rasa kehausan walaupun sedang berpuasa. 

Jadi kalau korang rasa badan selalunje lemau dan tak bertenaga, memang elok sangat ambil Performance Orange ni. Berita baik untuk korang sebab Performance Orange ada promosi bulan ni. Kalau beli 2 korang akan dapat diskaun 10%. Jadi apa nak tunggu lagi. Jom order sekarang, barulah korang kekal produktif walaupun berpuasa. 2 comments: