Tuesday, May 15, 2018

JERAGAT PUNCA KULIT KUSAM MAKIN HILANG


Sebelum ni, Mek D tak pernah perasan pun kulit muka Mek D ni ada jeragat. Mek D mula perasan bila jeragat punca kulit kusam dah makin  hilang.  Tu pun selepas seminggu Mek D gunakan set penjagaan kulit Youth. Mek D perasan kulit muka Mek D nampak lebih cerah berbanding dulu. 


Kalau tengok dalam gambar ni pun memang boleh nampak jelas tompokan jeragat dekat pipi kiri dan kana Mek D tu kan. Tu semua mungkin salah Mek D sendiri sebab tak pernah pakai sunblock semasa nak keluar rumah. Sinaran UVA dan UVB tu salah satu punca jeragat jugak. 

Tapi mujurlah Shaklee ada keluarkan set penjagaan kulit yang baru dan masuk pasaran awal bulan 3. Mujur jugak Mek D beria nak cuba Youth ni, kalau tak makin banyak la jawabnya jeragat kat pipi Mek D ni. 


Seriously, Youth memang skincare terbaik yang Mek D pernah guna. Bayangkan walaupun dihasilkan oleh semua bahan organik tapi boleh nampak kesan dalam masa kurang dari seminggu. Kerana Youth ni la jeragat punca kulit kusam dah makin hilang. 

Hanya Allah je tahu perasaan Mek D bila dah boleh nampak hasil positif sejak gunakan Youth. 
Mek D sekarang ni dah jadi seorang yang sangat sayangkan kulit sejak kenal Youth ni. 


Inilah hasil setelah 30 hari Mek D gunakan Youth. Bukan je jeragat punca kulit kusam makin hilang, kulit muka Mek D pun dah makin cerah. Parut jerawat yang lama pun dah hilang dengan Youth. 

Jadi memang sangat rugi kalau korang tak cuba Youth untuk repair balik kulit yang dah breakout. Nak hilangkan jerawat lagi la boleh sebab Youth sesuai untuk semua jenis kulit. Jadi kalau nak order korang dah tahu nak cari siapa kan? 





No comments:

Post a Comment