Saturday, May 12, 2018

5 SEBAB MEK D PERLU JADI MENTOR BISNES ONLINE


Ada yang baru nak mulakan bisnes online ke? Haaaa, Bagus tu. Kali ni Mek D nak kongsikan 5 sebab Mek D perlu jadi mentor bisnes online anda. 

Yang pertama ialah kerana Mek D adalah penulis blog sejak dari tahun 2014. Jadi kalau korang masih dalam proses nak mulakan bisnes, Mek D dapat kongsikan ilmu blog yang dah Mek D pelajari sejak dari 2014.

Yang kedua ialah Mek D pernah jana sales dari blog dan FB. Bila Jana pendapatan dari blog maksudnya blog yang Mek D ada sekarang ni memang boleh mendatangkan hasil lumayan. So, kalau korang nak tahu macam mana jana income dengan blog, boleh la suruh Mek D ajar. 

Yang ketiga ialah Mek D mempunyai kelulusan Ijazah Sarjana Muda (Kepujian)  Kewangan dari UiTM Kelantan. Jadi korang jangan ingat Mek D buat bisnes ni sebab Mek D takde kelulusan. Bukan sebab tu tapi Mek D ikut keadaan ekonomi semasa negara kita. 

Yang keempat ialah Mek D adalah Supervisor Shaklee. Ia bermaksud Mek D adalah leader untuk team Mek D sendiri. Jadi memang layak sangat untuk jadi leader korang. 

Dan akhir sekali iaitu yang kelima ialah Mek D adalah pengasas kepada team #Shining_Star. 
Dengan team ni ,Mek D akan pastikan semua yang semua orang akan capai income 4 ,5, dan 6 angka. 

Ini adalah antara 5 sebab Mek D perlu jadi mentor bisnes online korang. 
Boleh hungi Mek D si 0179051711.

No comments:

Post a Comment