Wednesday, April 18, 2018

Testimoni Youth Skincare

YOUTH + Set Mengandung😍😍😍

Youth is a HOPE....



Woooww... 23 hari jer guna. Masya Allah...beza ketara sangat.

Dengan pengambilan set kehamilan shaklee , cantik dalaman dan YOUTH skincare yang memang macam goreng pisang panas....

Tak tau nak cakap apa lagi, biar gambar je berbicara. Tak de edit pape, real picture fresh from customer oven. Bila bersalin nnt kulit dah makin cantik, masa ngandung ni mmg hormon tak stabil, kadang2 muka memang nampak kusam jer sebab perubahan hormon mengandung. Hormon marah , geram, cemburu pon banyak. Tapi normal la kan ibu ngandung dia ni penat. Orang tak mengandung jer tak paham apa yang dia rasa, dengan tdo mlm yg tak lena. Berat badan makin bertambah, nak jalan pon ssh...🤰

Tapi....tapi...tapi.....saya dah amalkan set mengandung dan rasa shaklee effectnya. Berat ideal saya akan dapat paling lama 2 minggu lps bersalin. Then lps ni masalah kulit wajah pon berkurang...sbb saya ada YOUTH ...masa ngandung saya x amik vivix, tapi kandungan vivix dapat saya serap melalui YOUTH..bereh ke x bereh?

------------------------------------------------------------------------

Seronok tak baca cerita kat atas ni. Dalam tempoh 23 hari boleh nampak kesan ketara. Dah la tu dengan hanya rawatan dari rumah je pulak. Ini antara testimoni Youth skincare yang terbaik. Memang beruntung sangat kalau gunakan Youth skincare ni. 

Ia bukan saja selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit tapi sangat berkesan. Walaupun bebas dari 1500 bahan kimia tapi bahan premium yang digunakan memang sangat membantu untuk memberikan kesan yang cepat. 

Macam biasa kalau teringin nak cuba Youth, boleh cepat-cepat kontek Mek D di 017-9051711. Sekarang pun boleh pre-order sebelum kehabisan stok lagi. 

No comments:

Post a Comment