Friday, March 23, 2018

YOUTH PARTY iREACH KELATE

Ramai sedia maklum kan yang Shaklee ada lancarkan produk penjagaan kulit terbaru awal bulan ni iaitu YOUTH. Jadi masih ramai lagi yang belum cuba dan belum tahu cara terbaik untuk dapatkan kesan OPTIMUM dari set penjagaan kulit Youth ni.


Jadi untuk belajar cara terbaik bagi dapat kesan optimum, Mek D join Youth Party iReach Kelate yang dijalankan di Citra Kadok Banquet.  Majlis ini berjalan lancar dengan adanya perancang program iaitu kak Efie. Tanpa kak Efie mungkin majlis ni takkan berjalan dengan jayanya. 


Youth party iReach Kelate ni di conduct oleh pengasas iReach sendiri iaitu Master Lyna Noh. 
Master Lyna kongsikan semua ilmu yang diperolehi ketika beliau sertai party Youth yang dianjurkan oleh pihak Shaklee. 

Banyak benda yang Mek D pelajari masa hadir majlis Youth party iReach Kelate hari ni. Antaranya seperti cara terbaik untuk bersihkan kotoran pada muka dengan pencuci muka Youth, 5 titik utam untuk kita bagi sekatakan sapuan krim. Dan dalam gambar ni Master Lyna sedang ajar cara untuk pegang kapas muka. Jangan terkejut tau sebab memang ada cara terbaik untuk pastikan kulit muka terjaga apabila guna kapas muka. 


Secara keseluruhannya memang Mek D rasa berbaloi sangat join Youth party iReach Kelate ni. Ia bukan saja untuk cantikkan kulit, tapi banyak ilmu lain yang Mek D dapat. 
Dalam gambar atas ni pula gambar Mek D bersama Master Lyna dan geng teambintang Mek D. 

Kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang Youth, boleh hubungi Mek D okay. 

No comments:

Post a Comment