Sunday, February 11, 2018

Kalau bisnes online macam mana nak dapatkan customer?

Kalau bisnes online macam mana nak dapatkan customer?


===============================================

Mesti ada yang tertanya-tanya kan macam mana Mek D boleh dapatkan customer dengan bisnes online je.  Ye la, duduk rumah mana nak jumpa dengan orang sangat kan.

Okay, kali ni Mek D nak kongsikan antara medium online yang Mek D guna untuk dapatkan sales setiap hari.

Korang mesti tahu kan pasal instagram dengan blog. Takkan tak tahu sebab selalu duduk baca gosip artis tu.

Haaa, jangan tak tahu pulak ye korang boleh gunakan medium ni untuk BUAT DUIT ye.
Kalau nak tahu macam mana cara nak buat sales, boleh la jenguk blog dengan ig Mek D.



Ni link blog Mek D,  www.mekd85.blogspot.my
Kalau ig pulak korang boleh follow ig shakleebymekd.

Selain buat sales, Mek D jugak kena kembangkan bisnes Mek D ni. Macam mana nak kembangkan bisnes? Mek D nak ajak korang join team #ShiningStar Mek D ni.

Jom kita BERUBAH untuk kebaikan kita semua.

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#gorgeous12
#shakleerantaupanjang

1 comment: