Saturday, December 2, 2017

YEAR END SALES UNTUK 2018


Biasanya kalau dah masuk penghujung tahun memang pasaraya akan ada year end sales kan. Shaklee pun tak nak lepaskan peluang juga tau. Siap ada year end sales untuk 2018 ni okay.

Apa yang Shaklee tawarkan bagi year end sales untuk 2018 ni. Semestinya ada promosi untuk produk paling top iaitu Vivix. Haaaaa, Best ke Best dengar promosi kali ni?

Mesti la best kan. Rugi sangat kalau tak grab promosi year end sales untuk 2018 ni. Sebab apa?
Sebab korang bukan saja akan dapat KEAHLIAN PERCUMA tapi juga layak untuk dapat BONUS secara automatik bulan depan.


Seronok sangat bila ada promosi macam ni. Inilah peluang untuk pastikan kesihatan korang terjaga. 
Shaklee dah lama tak buat promosi beli 6 percuma satu ni tau.. Promosi ni hanya sempena year end sales untuk 2018 je. 

Jangan tunggu lama-lama lagi okay. Kang melepas pulak promosi yang sesekali je berlansung ni. 
Kalau ada sebarang pertanyaan mengenai year end sales untuk 2018 ni, korang boleh je hubungi Mek D di talian 0179051711.







1 comment:

  1. itulah, seronok akhir tahun sbb ada year end sale 😅😅.. (habis sudah melayang duit saya)

    ReplyDelete