Friday, October 13, 2017

PENGALAMAN PERTAMA WANITA INI DENGAN JAMU MODEN

Hai semua. Untuk entri kali ni Mek D nak kongsikan dengan anda pengalaman pertama wanita ini dengan jamu moden organik. Actually wanita dalam gambar tu adalah Mek D sendiri. So, kiranya lebih kurang Mek D cerita pengalaman Mek D sendiri la. 


Untuk pengetahuan korang semua, Mek D mula berkenalan dengan produk Shaklee dengan jamu moden ni lah. Apa lagi kalau bukan Alfalfa Complex. Mek D ambil ni dengan Lecithin bertujuan untuk TURUNKAN BERAT BADAN Mek D. 

Macam semua orang tahu, ambil jamu ni memang kena MINUM AIR MASAK dengan secukupnya. Kalau tak cukup air putih memang pening la kepala. Tu la kesan pertama yang Mek D rasa sebab tak cukup air. Silap diri sendiri jugak ,lagi satu sebab toksin banyak lagi dalam badan masa tu. 

Tak cukup dengan rasa pening je, badan Mek D memang asyik bahang je. Panas weh makan jamu ni. Memang terpaksa la minum air banyak-banyak. Bila minum air banyak, maka keluar la segala toksin dalam badan. 

Bila toksin keluar secara tak lansung segala macam penyakit kulit yang Mek D pernah kena zaman kecil dulu keluar balik. Memang habis gatal satu badan masa tu tapi Mek D tak berhenti ambil suplemen ni. Sebab ni antara tanda body adjustment Mek D lepas ambil suplemen organik. Kira macam serasi jugak la kan. 

Ada la dalam leboh kurang sebulan jugak la nak bagi hilang gatal-gatal tu. Tapi best sebab secara tak lansung Mek D tahu darah Mek D dah dibersihkan oleh jamu moden ni. Alhamdulillah bila dah lepas tempoh body adjustment, kulit Mek D kembali normal. 

Tapi bukan tu je tau. Sebenarnya jamu moden pun banyak bantu Mek D atasi masalah keputihan. Sebab zaman remaja dulu keputihan Mek D agak teruk. Siap kena pakai pantuliner lagi. Tapi lepas dah keluar banyak keputihan masa awal-awal ambil jamu moden, Mek D boleh rasa yang keputihan dah tak teruk. Memang syukur sangat. 

Dan yang pastinya berat badan Mek D yang liat tu akhirnya turun juga dengan set basic kurus ni. Mujur Mek D berkenalan dengan Shaklee ni. Korang kalau ada masalah yang sama dengan Mek D boleh la cuba jamu moden ni. 

Ini adalah antara pengalaman pertama Mek D dengan jamu moden. Korang nak rasai pengalaman dengan jamu moden jugak ke? Mai la oder dengan Mek D. Whatsapp 017-9051711 untuk order okay. 

No comments:

Post a Comment