Wednesday, August 16, 2017

Shaker Limited Edition Serbaguna

Shaker limited  edition dengan logo Shaklee.
Kalau dah limited edition tu, mesti kita pun semangat nak dapatkannya juga kan.

Ni la shaker kegemaran Mek D.
Mek D memang selalu bawak travel jugak ni sebab senang nak minum ESP. Bangun pagi boleh shake je.

Waktu tak minum ESP, Mek D gunakan untuk isi air masak je. Buat minum waktu travel atau kat dalam bilik.

Yang spesial sangat tentang shaker ni sebab ada nama Shaklee tu je. Kalau dekat tempat lain memang ada jual juga botol macam ni tapi takde nama Shaklee.

Bila dah kenal Shaklee, semua benda yang berkaitan dengan Shaklee tu Mek D nak. Sebab memang dah betul-betul JATUH CINTA.



#gempakbintang

No comments:

Post a Comment