Tuesday, August 15, 2017

Buang Angin Lebihan Secara Semulajadi

BUANG ANGIN LEBIHAN SECARA SEMULAJADI
=============================

Pasti ramai dekat luar sana yang alami masalah angin dalam badan kan? Bila dah angin banyak tu badan pun rasa lesu je.
Badan pun cepat penat. So, memang semua kerja tak jalan la nanti.

Kalau angin biasa boleh je keluar melalui kentut tapi kadang-kadang ada angin yang tersembunyi. Walaupun kita rasa badan kita tak ada angin tapi sebenarnya masih banyak angin tersembunyi dalam badan tu.

Macam Mek D sendiri la, saja je nak try suplemen Shaklee iaitu Peppermint Finger Plus dengan Garlic complex. Mula-mula ambil memang tak ada rasa pape pun.

Lepas sejam lebih ambil terus keluar segala macam angin. Angin keluar melalui sendawa atau kentut. Kalau sebelum ni Mek D tak pernah keluar angin yang banyak dari badan tapi lepas ambil dua suplemen ni memang angin lebihan dalam badan boleh keluar secara semulajadi.

Kalau korang tak percaya korang cuba la.
www wasap.my/60179051711/buangangin

#gempakbintang

No comments:

Post a Comment