Tuesday, August 29, 2017

Atasi Masalah Kulit Tangan Sensitif Sabun Dengan Segera

Atasi masalah kulit tangan sensitif dengan sabun segera.
=============================================



Bila diimbas kembali,inilah masalah yang telah hadirkan customer Shaklee pertama untul Mek D. Itupun setelah lebih kurang sebulan aktif berbisnes Shaklee.

Customer Mek D ni mengadu yang dia alami masalah kulit yang sensitif dengan sabun pencuci pakaian dan pencuci pinggan.

Disebabkan sabun ni,kulit jadi semakin menipis dan sangat mudah berdarah. Even kena benda tak tajam pun boleh luka.

Jadi beliau cuba mencari penyelesaian untuk atasi masalah tersebut dengan segera sebab susah nak buat kerja rumah. Jadi Mek D cadangkan Vitamin C dan ESP untuk membantu beliau perbaiki kulit dari dalam.

Mek D berikan guide cara pengambilan yang betul untuk masalah tersebut. Alhamdulillah selepas hampir 2 minggu masalah kulit tangan menggelupas tu semakin berkurangan.

Sehingga ke hari ni beliau masih setia dengan Shaklee. Sebab itulah Mek D suruh korang berkenalan dengan Shaklee. Once dah kenal memang konpem korang akan JATUH CINTA.

#gempakbintang

No comments:

Post a Comment