Tuesday, July 18, 2017

Cara Mudah Kuruskan Badan Tanpa Risau Lemak Menggeleber

Bila sebut pasal nak kuruskan ramai yang teruja kan? Sebab ramai yang bermasalah dengan berat badan. Tapi lemak menggeleber atau otot tak kemas bila dah kurus lagi buat ramai geram.  Termasuklah Mek D sendiri. Untuk entri kali ni Mek D nak kongsikan cara mudah untuk kuruskan badan tanpa lemak menggeleber. Ini adalah pengalaman Mek D sendiri.



Sebelum ni Mek D pun bermasalah berat badan berlebihan dan berat badan susah nak turun. Lepas tu bila berat dah turun ada la pulak bahagian otot yang menggeleber. Geram pun ye sebab sudah nak cari seluar baju disebabkan lemak-lemak tu.

Jadi Mek D pun usaha la cari inisiatif untuk masalah ni. Mek D mula ambil set kurus termasuk dengan ESP dan Cinch Shake. Sebab banyak testimoni pengguna sebelum ni pengguna dapat kuruskan badan dengan otot yang kemas.

Masa mula-mula ambil set kurus basic tu, berat badan Mek D dah mula turun sikit. Cuma ada masalah otot menggeleber dan inci berkurang pun sikit je la. Jadi Mek D add on ESP dan Cinch Shake dalam set kurus Mek D.

Mek D ingatkan ESP dan Cinch Shake hanya bantu bagi rasa kenyang je, rupa-rupanya memang sangat membantu dalam mengencangkan otot badan. Bila dah ambil set kurus ni, inch loss makin bertambah sebab otot badan dah kencang dan kemas.

Jadi kalau korang bermasalah dengan otot lengan atau peha yang menggeleber, Mek D memang suggeat korang cuba set kurus bawah ni.

👉Lecithin
👉Alfalfa
👉Peppermint Ginger
👉Cinch Shake
👉ESP

Nanti Mek D akan bagi cara yang betul untuk ambil secara berkesan. Whatsapp Mek D di 017-9051711 untuk order atau sebarang pertanyaan

No comments:

Post a Comment