Thursday, April 6, 2017

PUTIH BERSERI SEPERTI ARTIS KOREA


Kebelakangan ini Mek D perasan ramai sangat yang pakat mencari produk untuk putihkan kulit sama ada kulit muka atau seluruh badan. Dan Mek D yakin sangat ramai yang nak putih berseri macam model dalam poster ni. Tapi korang ada terfikir tak,produk yang korang ambil tu betul-betul selamat atau tak?

Kali ni Mek D inginkan kongsikan skin care yang Shaklee ada untuk membantu korang putih berseri seperti artis Korea. Dan ia memang dicipta KHUSUS untuk kulit ORANG ASIA seperti kita.



Set Cantik Luaran Paling Basic
------------------------------
Shaklee juga mempunyai Facial Washnya tersendiri yang semestinya selamat, berkesan dan mesra alam.

Ini combo Remover dan Cleanser.

Mengandungi;
Nutriwhite Remover yang bertindak membuang kotoran dan daki-daki di muka kasi bersih.

Tambahan ia juga;
1.Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit anda
2. Antara bahannya iaitu Tunas Pokok Bic bertindak lembut untuk menyingkirkan sel kulit mati dengan menyeluruh tanpa merosakkan kulit
3. Juga ada Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit
4.Rumusan ringan, tidak berminyak dengan aroma yang menyegarkan.

Kemudian,

Nutriwhite Cleanser yang bertindak sebagai facial wash membasuh muka sebersihnya.

Ia bertindak;

1.Membersihkan dan menyegarkan kulit
2.Antara kandungannya ialah rumpai laut menanggalkan kotoran, mengelupaskan sel-sel mati dan menegangkan kulit
3. Juga terdapat alga Hijau melembapkan kulit dan membersih hingga jauh ke dalam liang-liang kulit untuk menghapuskan toksin
4. Selain itu, ia juga mengandungi Strawberi Begonia mencerahkan dan meratakan tona kulit
5. Kesanya adalah Lembut dan menyegarkan
Sangat berbaloi untuk combo ini sebab confirm lepas guna, puas hati dan order lagi!

Kalau korang nak cuba dan rasai keberkesanan produk NutriWhite ni,feel free untuk hubungi Mek D.Korang boleh WHATSAPP 017-9051711.

No comments:

Post a Comment