Friday, February 3, 2017

Mahal Setanding Kualiti



"Wah!  Boleh tahan mahal harga Vivix ni. "
Itulah antara dialog biasa yang Mek D terima dari customer yang tak pernah amalkan Vivix.Bagi Mek D yang dah rasa kesannya tak rasa mahal pun tapi sangat berbaloi untuk dimiliki.

Mestilah mahal kan, setanding la dengan KUALITI dan KESAN yang korang boleh rasa bila ambil Vivix ni.

Vivix ni bukan minuman biasa-biasa macam minuman yang lain. Hasil gabungan 4 sumber organik iaitu Anggur Muscadine,  Polyganum Cuspidatum,  European Elderberry; Purple Carrot yang sangat hebat.



Bila korang ambil Vivix ni, korang akan rasa kesan polifenol campuran 4 sumber tadi. Polifenol dalam Vivix dapat menembusi ke dalam sel badan yang paling kecil iaitu DNA.

Hasil kajian menunjukkan polifenol dapat membantu dan melindungi sel dan memperbaiki DNA ,menghalang radikal bebas serta memastikan sel badan sentiasa sihat.

Selain itu ia juga membantu memaksimakan prestasi sel dalam badan. Sebab itulah korang akan rasa bertenaga bila minum Vivix. Ini kerana ia membantu melambatkan pembentukan protein AGE.

Yang paling hebatnya ia dapat menjaga Telomeres, iaitu sebahagian daripada sel yang paling kecil dalam badan kita.

#tsunamishaklee
#tsunamisuper8

No comments:

Post a Comment