Thursday, January 5, 2017

Tips Untuk Tampil Lebih Berseri



Hai semua.  Hari ni Mek D nak kongsikan tips untuk tampil lebih berseri dengan Vivix. 

Semua orang dah tahu kan Vivix ini dihasilkan oleh 4 bahan utama iaitu anggur Muscadine, european Elderberries, purole carrot dan polygonum cospydotum. Dan semuanya adalah bahan organik. 

Biasanya Mek D just bagitahu Mek D akan minum 1 sudu Vivix awal pagi atau sebelum tidur. Tujuannya adalah untuk memperbaiki sel-sel dalam badan. Dan dengan fungsi anti-aging ni, Vivix sangat membantu untuk tampil awet muda. 



Tapi ada spesial nya Vivix ni. Ia bukan sahaja boleh diminum tapi boleh digunakan untuk membuat MASKER. Boleh tengok gambar kedua dalam koleksi gambar tu. 

Tu adalah gambar semasa Mek D gunakan Vivix sebagai masker muka. Best sangat lepas bersihkan masker Vivix ni sebab kulit rasa lebih lembap dan semakin cerah sekata. 



Gambar ketiga tu pulak adalah gambar gabungan Vivix dan ESP yang Mek D gunakan untuk buat masker. Best kan bila dengn satu suplemen je kita boleh gunakan luar dan dalam. 

Bila dah amalkan semua ni dekat rumah, Mek D rasa dah tak perlu la nak pergi buat facial treatment lagi. Buat sendiri je dekat rumah. 



Jimat MASA, jimat TENAGA dan jimat WANG RINGGIT.Dalam keadaan sekarang ni,kita memang wajib memanfaatkan semua benda yang ada di sekeliling kita. Tak gitu?

Kalau rasa nak tampil AWET MUDA dan cantik berseri boleh la borong Vivix. Vivix tengah promosi sekarang ni.

#TuRBOVivix
#tsunamivivix 
#pengedarsahshaklee 
#MekD0179051711 
#tipscantik

No comments:

Post a Comment