Sunday, January 8, 2017

Patent-pending Untuk Keselamatan Dan Kualiti

Patent-Pending Vivix:



Korang dah tau ke yang vivix ni ada patent pending. Apa maksud patent pending? Maknanya produk ni dah dihantar permohonan untuk dapat hak patent. Walaupun belum dipatenkan secara rasmi, tapi dengan adanya patent pending, Vivix ni secure, takde orang boleh tiru patent Shaklee ni.

Apa yg Shaklee patenkan untuk produk Vivix?

1. Proses Cold Filling Extraction.

Ada banyak jenis proses untuk ekstrak jus/minyak/pati dari tumbuh-tumbuhan.

Cold extraction maknanya buah-buah yang digunakan dalam vivix di-press utk mengeluarkan patinya dengan suhu rendah. 

Ada proses yang guna air panas/suhu panas, proses macam ni boleh menurunkan kualiti produk tu walaupun hasilnya mungkin lebih banyak.

Sekarang Shaklee patenkan proses cold filling extraction ni untuk Vivix jadi org lain takleh curi.

2. Gabungan Polifenol

Bagi kesan maksimum, Vivix bukan cuma ada resveratrol tapi gabungan polifenol. Umpama kita telan anggur muskadin sebijik.

3. Semulajadi, tanpa pengawet & stabil. 

Kalo kita letak Vivix atas meja, Vivix tak meruap. Kalo letak dlm freezer, Vivix tak beku. Dan tindakan tu bukan dgn bantuan bahan2 kimia okey!

Lihat, betapa telitinya pihak Shaklee dalam menjaga kualiti dan berikan hasil yang terbaik. Rugi sangat kalau tak cuba dan hargai apa yang diusahakan. 

No comments:

Post a Comment