Monday, January 9, 2017

Cara Paling Berkesan Rawat Psoriasis Sebelum Semakin TerukUntuk entri kali ini Mek D ingin kongsikan cara paling berkesan untuk rawat psoriasis sebelum semakin teruk. Psoriasis ialah sejenis penyakit kulit yang cepat merebak. Jika tidak dirawat ia akan jadi makin teruk. 

Kisahnya begini, 2 bulan lepas ada seorang kawan Mek D hubungi Mek D. Dia ada tanya Mek D cara untuk rawat penyakit psoriasis ni. Dia kesian tengok ayahnya yang ada masalah tersebut dan sudah menjadi semakin teruk. 

Beliau dah cuba dapatkan rawatan di hospital tapi doktor pun turut cadangkan supaya ayah beliau cuba ambil suplemen juga. Sebab suplemen boleh membantu untuk perbaiki sel. 

Jadi untuk bantu ayah kawan Mek D tu, Mek D cadangkan suplemen seperti Vivix, vitamin E, Nutriferon, Alfalfa,  DTX complex dan ESP. 

Seperti yang anda dapat lihat dalam gambar di bawah ni, keadaan kulit badan yang agak teruk sebelum amalkan suplemen semakin pulih dengan suplemen Vivix dan yang lain-lain. Selain itu ada juga testimoni daripada beberapa orang pesakit psoriasis yang berusaha menggunakan suplemen dan telah kembali pulih dengan asbab mengamalkan Vivix. 

Jadi kawan-kawan yang ada masalah yang sama dengan yang lain ni, boleh cuba rawat dengan alternatif ni pula. Hubungi Mek D di 017-9051711 untuk order dan KONSULTASI PERCUMA. 

No comments:

Post a Comment