Monday, September 5, 2016

Resdung teruk dan jerawat akhirnya dapat dilenyapkan dengan Set Cantik

Resdung yang teruk dan jerawat pasti membuatkan anda tidak selesa dan malu untuk berjumpa dengan orang ramai. Cuba bayangkan dengan jerawat yang bernanah dekat muka,macam mana nak berhadapan dengan orang ramai? Pasti anda pun malu kan.

Begitu juga lah masalah yang dihadapi oleh salah seorang customer Mek D sebelum ni. Resdung yang teruk menyebabkan wajah beliau yang cantik ditumbuhi jerawat-jerawat halus dan bernanah. Beliau sudah mencuba pelbagai alternatif untuk menyelesaikan masalah tersebut tapi makin teruk.

Resdung teruk dan jerawat akhirnya lenyap :)


Sehinggalah suatu hari Mek D perkenalkan beliau dengan Set Cantik serta Set Resdung untuk merawat masalah tersebut. Pada awal penggunaan suplemen Shaklee memang tindak balasnya sangat teruk. Memang keluar habis semua jerawat dan nanah sehingga penuh satu muka. Kerana Alfalfa bertindak untuk membuang semua sisa toksin dalam darah. Dan akibatnya jerawat tumbuh bernanah pada kawasan muka.

Namun proses healing crisis tersebut tak mengambil masa yang lama untuk pulih kerana Vitamin C dan ESP bertindak untuk menyembuhkan dan memperbaiki sel kulit dari dalam. Dengan fungsi menghasilkan kolagen dalam badan, Vita C membantu mengeringkan dan mengecutkan jerawat-jerawat yang tumbuh. Vita C juga membantu memudarkan parut bekas jerawat.

Manakala sumber protein dari ESP membantu menutup liang pori-pori muka beliau. Dan hasilnya setelah 3 tahun konsisten amalkan Set Cantik dan Set Resdung,jerawat dah tak berani lagi nak muncul di kulit muka beliau. Malah sekarang beliau telah tampil cun dan bergaya.

Jikalau kawan-kawan dekat luar sana mempunyai masalah seperti customer saya ni, bolehlah hubungi Mek D di whatsapp 017-9051711 pada bila-bila masa. In shaa Allah Mek D akan bantu sehingga anda dapat hasil yang anda inginkan.

No comments:

Post a Comment