Thursday, September 15, 2016

KISAH BENAR:ALERGIK HILANG DENGAN SHAKLEE

Ini adalah kisah seorang individu yang mempunyai masalah alergik yang teruk.Apabila berjumpa dengan pakar alergik, pakar alergik bagitahu dia cara yang lebih mudah untuk tahu apa yang tak menyebabkan alegik beliau.

Jadi untuk uji tahap alergik dia, dia berhenti mengambil ubat seperti ubat semburan hidung (nasal spray) dan imunoterapi (allergic shot).

Dalam masa yang sama dia ambil keputusan untuk bela kucing walaupun dia tahu dia sangat alergik dengan semua benda termasuk kucing.

Namun dia baru teringat masa zaman remaja dia pernah makan Alfalfa dan juga pernah terbaca tentang Nutriferon.

Jadi dia pun mula la ambil Alfalfa dan Nutriferon. Dalam masa yang sama dia bela kucing untuk melihat apa yang akan terjadi.

Yang bestnya, lepas ambil Alfalfa dan Nutriferon, dia dah takde alami masalah alergik seperti bersin2,selsema atau rasa sedih. Tak ada lansung okay.

Waktu dia tu dia rasa seronok sangat sebab dah boleh tinggal dalam rumah yang ada kucing dan dah tak ada alergik dah.

Dan bahagian yang paling best ialah dia ambil keputusan untuk buat bisnes Shaklee selepas dapat manfaat vitamin Shaklee.

Daripada hidup yang sentiasa dikawal oleh bos di pejabat, dia pilih untuk buat bisnes sendiri. Dan dia boleh kawal hidup dia sendiri.
Dan dia yakin ia adalah pilihan yang sangat tepat untuk jiwa dia.

#tsunamishaklee
#tsteam3
#bekerjadarirumah
#pengedarsahshaklee

No comments:

Post a Comment