Monday, September 19, 2016

KELEBIHAN JOIN AHLI SHAKLEE DENGAN MEK DSeperti yang kita tahu,ramai SID Shaklee yang ada dekat luar sana. Tapi apa yang best sangat team Mek D ni sampai kawan-kawan perlu join ahli Shaklee dengan Mek D?

Ini antara kelebihan yang anak-anak Mek D akan dapat bila join ahli dalam team Mek D.

a) Personal Coaching
Mengikut permintaan, Mek D akan mencurahkan segala ilmu yang ada. Coaching berdepan atau coaching online memang tak menjadi masalah,asalkan anak-anak Mek D sudi menerima ilmu dari Mek D.

b) Group yang aktif 
Team ini duduk betul-betul di bawah support group yang sangat aktif dan kreatif. Banyak aktiviti dan program yang dijalankan untuk mencungkil bakat dan kreativit yang tersembunyi dalam diri ahli-ahli kumpulan.

c) Bekerja secara berkumpulan
Yang bestnya bila join team Mek D,kita akan kongsi semua benda termasuk customer.Sebagai contoh,bila ada customer yang jauh dari kawasan SID lain tapi dalam kawasan kawan kita,kita akan pass untuk buat delivery. Mek D juga akan kongsikan segala macam info dan planning yang perlu dilaksanakan untuk pastikan yang buat bisnes layak untuk dapat bonus.

d) Bimbingan dari upline
Bimbingan latihan dan juga kelas akan diadakan untuk menambahkan ilmu dan juga pengetahuan anda dalam berbisnes. Kelas diadakan melalui online mahupun offline terpulang kepada kesusaian anda.

Bagi yang join ahli untuk makan sendiri pun akan turut dapat keistimewaan seperti info-info penting tentang produk, maklumat terkini produk promosi,info-info tentang produk baru dan Mek D akan follow up setiap bulan.

Ini antara sebab utama kenapa kawan-kawan perlu join Shaklee dengan Mek D.

#tsunamishaklee

No comments:

Post a Comment