Wednesday, September 28, 2016

3 SEBAB MEK D MASIH SETIA DENGAN SET KULIT GEBU INI


Rasanya ramai sangat yang dah familiar dengan set ini. Betul tak?Di kalangan pengguna Shaklee memang ini antara set popular yang mendapat permintaan yang sangat tinggi. Sesiapa yang mengamalkannya memang akan terus jatuh hati termasuklah Mek D.

Ramai yang tahu ini adalah set untuk kecantikan kulit kan? Tapi sebenarnya banyak lagi kesan sampingan yang boleh dapat daripada set ini. Mek D akan kongsikan dengan kawan-kawan untuk entri kali ini.

Seperti yang kawan dapat lihat dalam set ini ada ESP kan. Selain daripada menganjalkan dan menegangkan kulit, ESP sebenarnya boleh membantu boost up breast dan menegangkan breast kita . Yang ni memang Mek D nampak sendiri perubahan dekat diri Mek D sampai ada kawan yang tegur.

Manakala vitamin C pula memang stok wajib ada Mek D sebab vitamin C sangat membantu dalam meningkatkan sistem imun Mek D. Kalau dulu,pantang ada orang di sekeliling Mek D yang selsema, pasti Mek D akan terus berjangkit. Bila dah selsema tu susah la pulak nak hilang. Tapi sejak dah amlkan vitamin C ni, alhamdulillah Mek D dah jarang sangat dijangkiti selsema. Kalau kena selsema pun sekejap je dah sembuh. Mungkin sistem imun Mek D dah makin kental agaknya.

Vitamin E pula mengurangkan masalah sindrom sebelum haid (PMS). Sebelum amalkan vitamin E ni,asal nak datang bulan je Mek D memang akan jadi seorang yang agak garang jugak la. Pantang ada tersilap sikit mesti nak melenting tak tentu pasal. Sekarang nak datang bulan takde lagi simptom ibu singa. Kadang-kadang tak perasan,tetiba dah datang bulan pun.

Ini adalah antara 3 sebab yang menyebabkan Mek D masih setia dengan set kulit gebu ni. Bukan kulit je gebu,banyak lagi kesan sampingan yang Mek D dapat. Bagi yang dah kahwin pasti dapat rasa lagi banyak kesan sampingan dia.

Kalau berminat nak cuba tu boleh je hubungi Mek D bila-bila masa. Mek D akan bantu anda.

WHATSAPP : MEK D (017-9051711)




No comments:

Post a Comment