Monday, March 2, 2015

TRIPLE PROMO TERLAJAK LARIS DI BULAN MAC

Alhamdulillah, pejam celik pejam celik kita dah melangkah masuk ke bulan Mac. Syukur kita semua masih di panjangkan umur dan diberi peluang untuk menumpang di bumi Allah ini. Bila masuk bulan baru, maka promosi pun yang baru pulak lah ye. Bulan ini merupakan bulan pertama untuk cycle 2015/2016 bagi Shaklee. Saya minta saudara saudari yang membaca entri saya kali ini doakan saya untuk lebih maju dan berjaya dalam bisnes Shaklee saya ini. Aamiin.. Terima kasih.

Okay, berbalik kepada promo kita untuk bulan Mac, pihak Shaklee menawarkan tiga produk promosi di bulan Mac ini. Jom tengok gambar di bawah ini.

 Saya pasti ramai di luar sana memang peminat setia ESP. Sebab ESP ni banyak sangat fungsinya.



Antaranya ialah membantu anda untuk diet & turunkan berat badan, membekalkan tenaga, mencantikkan serta menggebukan kulit, sumber protein baik untuk ahli bina badan dan banyak lagi.



Item promosi  kedua bulan ini ialah Chewable Vita-lea for Kids. Ini merupakan bulan ketiga promosi untuk Vita-lea for kids sejak ia kembali ke pasaran. Mungkin sebab menghargai pelanggan yang begitu teruja nak dapatkan lagi dengan harga promosi,maka pihak Shaklee sambung lagi promosi untuk bulan Mac. Vita-lea for kids ini juga sesuai untuk dewasa taw. Siap bantu bagi rasa kenyang lagi. Memang best lah, rasa masam manisnye. Rugi tak cuba.

Manakala last item promosi untuk bulan ini ialah Zinc Complex. Zinc sebenarnya femes di kalangan lelaki sebab ia membantu meningkatkan kesihatan prostat lelaki. Tetapi orang perempuan pun boleh juga amalkan Zinc complex. Wanita yang berpantang digalakkan ambil Zinc untuk membantu penyembuhan luka dalaman. Wanita yang mempunyai masalah rambut gugur yang teruk juga digalakkan ambil untuk bantu tambah rambut.

Ini saja perkongsian saya untuk kali ini. Semoga anda semua dapat membuat pilihan terbaik dan memanfaatkan promosi ini sebaik mungkin. Jom borong cepat-cepat sebelum harga barang naik bila GST dah start pada  bulan hadapan.

==================================================================
Saya NORDIANA OMAR ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE. Saya membuat C.O.D di kawasan RANTAU PANJANG, PASIR MAS dan KOTA BHARU. Sekiranya berminat untuk dapatkan konsultasi percuma boleh lah hubungi saya di 017-9051711 atau 013-9937611.

No comments:

Post a Comment