Friday, February 20, 2015

RAHSIA SIHAT BERTENAGA WALAUPUN BARU 3 HARI BERPANTANG

Okay, saya pasti you all semua dah tak sabar-sabar nak tahu rahsia ni kan? Betul tak? Untuk entri kali ini saya akan kongsikan pengalaman berpantang adik -beradik bintang saya. Kalau ikutkan kak Ira baru kali pertama berpantang untuk bersalin, tapi sebelum ni beliau pernah berpantang untuk pembedahan fibroid dia. Jadi kira ni kali kedua beliau berpantang. Cuma yang membezakan ialah
masa berpantang kali pertama kak Ira belum kenal dengan Shaklee lagi. Tapi berpantang masa bersalin ni, kak Ira dah jumpa dengan Shaklee.


Haaa... You all dah baca kan apa yang kak Ira kongsikan ni. Mesti tak percaya kan? Tapi inilah kebenarannya bila kak Ira berpantang dengan Vivix Shaklee ini. Memang dalam masa 3 hari dah tak rasa sakit sangat tempat pembedahannya. 

Bukan itu sahaja taw, badan pun rasa sangat cergas bertenaga bila berpantang dengan Vivix ni. Ye la, Vivix kan bantu untuk perbaiki SEL DARI PERINGKAT DNA. Sebab itulah kak Ira boleh sihat bertenaga dalam masa 3 hari berpantang je.

So, you all yang masih tercari-cari set berpantang tu, elok rasanya kalau you all cuba Vivix ni. Memang superb ,tak rugi lansung kalau cuba. Saya sendiri dah cuba untuk kesihatan. Memang perghh la kesan dari minum Vivix ni.

================================================================
Saya Nordiana Omar adalah Pengedar Sah Shaklee. Membuat c.o.d bagi kawasan Rantau Panjang dan Pasir Mas. Boleh hubungi saya di 017-9051711 atau 013-9937611

No comments:

Post a Comment