Sunday, February 1, 2015

PROMOSI KASIH SAYANG DI BULAN FEBRUARI

Alhamdulillah.. Dah melangkah ke bulan Februari dah kita ye. Syukur alhamdulillah masih dipanjangkan umur dan diberi peluang untuk bernafas di bumi Allah ini. Bila sebut bulan Februari mesti ramai duk sebut pasal hari Valentine atau hari berkasih-sayang. Betul tak? Sedangkan berkasih sayang tu tiap-tiap hari boleh buat.

di bulan Februari


Tapi saya bukan nak kongsi tentang hari Valentine pun, jangan salah faham pulak ye. Saya nak
kongsikan dengan anda yang Shaklee ada buat promosi kasih sayang bulan ni. Kenapa ye saya cakap macam tu? Sebab Shaklee buat promosi untuk 4 suplemen sekaligus bulan ni. Nak tahu produk apa? Jom teruskan membaca.

di bulan Februari

Seperti semua orang tahu, Vita-lea untuk kanak-kanak dah masuk pasaran balik awal tahun hari tu setelah diperbaiki formula. Bulan lepas dah buat promosi beli 3 percuma 1, namun disebabkan sambutan hangat dari orang ramai, pihak Shaklee telah melanjutkan tempoh promosi ke bulan Februari. Rasanya yang masam manis seperti gula-gula membuatkan anak-anak gemar untuk ambil. Lagipun ia baik untuk kesihatan dan mengandungi 19 multivitamin untuk si kecil. Memang sangat berbaloi berikan anak buah saya makan Vita-lea ni.


di bulan Februari

Haa..Ni rasanya semua orang tahu kan? Ini adalah multivitamin untuk kita dewasa iaitu Vita-lea iron formula. Dah ada multivitamin untuk anak, pihak Shaklee mesti la nak ambil hati para ibu bapa kan. So, memang tak rugi la kalau grab masa promosi macam ni untuk seisi keluarga. Antara salah satu fungsi utama Vita-lea iron formula adalah membantu pembentukan sel-sel darah merah. Sesuai buat anda yang tak suka makan sayur-sayuran juga.

di bulan Februari

Yang ni pula berita baik untuk anda yang memang anti-susu. Bila tak minum susu, maka kalsium untuk tulang pun kurang dan kita berisiko untuk kena osteoporosi. Mesti semua orang tak nak kan? Jangan risau, Shaklee ada buat promosi Ostematrix bulan ni, jom borong pembekal kalsium untuk tulang kita. Jangan biarkan masalah tulang membelenggu kita kelak.

di bulan Februari

Last but not least, bulan ni juga ada promosi AJHT. Yang ni memang elok sangat untuk anda yang mempunyai masalah sendi. Mak saya pun amalkan juga vitamin ni, alhamdulillah sakit lutut makin berkurang. So, memang suggested untuk mereka yang mempunyai masalah yang sama. 

So, sekarang anda percaya tak yang bulan ni adalah bulan promosi kaih sayang Shaklee. Sebelum ni tak pernah buat pun hokay. So, jangan lepaskan peluang anda untuk nikmati promosi hebat dari Shaklee ini. Anda sihat,saya bahagia.


======================================================================
Saya adalah pengedar sah Shaklee di kawasana Rantau Panjang, Pasir Mas dan Kota Bharu. Saya boleh dihubungi di 017-9051711 atau 013-9937611


No comments:

Post a Comment