Friday, February 6, 2015

PENYAKIT KULIT YANG DAH LAMA HILANG MUNCUL KEMBALI SELEPAS AMBIL VIVIX

Tak sabar pulak rasanya nak kongsikan pengalaman saya setelah mengambil Vivix. Di sebabkan bulan lepas ada promosi Vivix, maka saya pun nekad nak juga cuba Vivix. Dah lama nak ambil tapi belum berkesempatan. Alhamdulillah sempena promosi saya sempat juga grab sebotol untuk diri saya sendiri.

Kenapa saya nak sangat cuba Vivix ni sebenarnya? Sebabnya saya nak test betul ke tak Vivix ni akan memperbaiki sel tubuh badan saya dari peringkat DNA lagi. So, bila dah ada Vivix dekat tanga saya
ni memang tak sabar-sabar la nak minum.


Haaa.. Inilah Vivix, kecil je botolnya. Tapi dia punya POWER memang syok habis. Nak tahu apa kesan pertama yang saya dapat lepas minum Vivix tak sampai seminggu pun? Penyakit kulit saya masa kecik dulu, yang dah sembuh masa saya berubat secara kampung time sekolah menengah KELUAR BALIK. Haa...memang terkejut jugak la saya. Nak kasi awet muda tapi penyakit lama keluar balik. 

Saya fikir memang betul lah Vivix ni baiki sampai ke sel DNA, ye la penyakit kulit yang dah lama tak muncul boleh keluar balik. Memang habis gatal-gatal 1 badan saya ni. (gambar tak boleh nak tunjuk sebab kawasan aurat.hehe). Tapi saya tetap teruskan sebab saya tahu itu cuma healing crisis. Alhamdulillah hampir 2 minggu guna Vivix kulit dah kembali normal. Makin cerah pulak kulit saya ni. Pori mengecil,badan sihat. Dan yang saya teringin nak sangat minum Vivix ni sebab ia membantu untuk menghalang SEL KANSER DARI TERBENTUK. Sebab lebih baik mencegah daripada merawat.

Ok, ini sahaja perkongsian saya untuk Vivix ini. Kalau nak cuba jangan malu jangan segan untuk hubungi saya ye.  

=================================================================
Saya adalah Pengedar Sah Shaklee. Boleh membuat C.O.D di Rantau Panjang, Pasir Mas dan Kota Bharu. Saya boleh dihubungi di 017-9051711 atau 013-9937611

No comments:

Post a Comment