Sunday, November 30, 2014

BADAN PERSIS DARA MEMBUATKAN SUAMI ASYIK NAK BERKEPIT

Siapa cakap ibu yang dah bersalin tak boleh kembali selim -melim? Atau awak yang tengah baca entri ini tergolong dalam golongan tersebut. Kalau ye,jom cuba muhasabah diri balik. Saya yakin sangat ramai ibu-ibu dekat luar sana yang mengimpikan bentuk badan persis dara. Bergetah dan montok orang cakap. Tapi apa usaha yang telah lakukan untuk dapatkan kembali bentuk badan anda yang lama?Pernah tak cuba untuk ambil sesuatu yang membantu menjaga berat badan dan kesihatan selepas bersalin? Anda jaga tak penampilan diri anda supaya sentiasa kelihatan menarik di mata suami? Jaga pemakanan ke tak?

Kalau semua jawapan untuk soalan di atas ialah TIDAK, dah tiba masa untuk anda ubah gaya hidup. Sebab TAK MUSTAHIL bagi anda nak dapatkan badan persis dara jika anda DISIPLIN.

set berpantang

Tak percaya, ini buktinya. Ini testimoni daripada Mak Bintang a.k.a mak Shaklee saya sendiri taw. Jangan tak percaya pulak yang beliau pernah cecah berat yang beliau sendiri tak jangka iaitu 70+ sewaktu mengandungkan anak kedua beliau.Waktu tu beliau dah risau juga sebab berat naik banyak sangat kan. Alhamdulillah dengan bantuan Set Berpantang, Set Menyusu dan Set Kurus beliau dapat turunkan dalam 20+ kg. Dan sekarang ni beliau masih nak turunkan berat badan beliau. Anda tak jeles??? Tepuk dada tanya selera..Hihi

Set menyusu

Yang ni lagi seorang dah berjaya dapatkan berat badan persis dara walaupun dah ada anak dua. Anda masih tak percaya lagi? Memang SUSAH nak cakap kalau tak percaya lagi.Beliau merupakan kawan dalam keluargaShaklee saya juga. Dan of course turut amalkan suplemen Shaklee.

Anda masih nak teruskan dengan berat badan yang bagai dipam-pam macam tu? Tepuk dada tanya selera. Kalau anda betul-betul nak kuruskan badan, saya boleh bagi tips yang lain-lain lagi. Tapi bukan dekat sini la,kalau anda PM saya nanti. Saya doakan semoga anda sihat dan bahagia bersama keluarga tercinta.

No comments:

Post a Comment