Friday, October 3, 2014

Promosi GEMPAK bulan Oktober

Promosi Oktober telah tiba. Produk yang paling LARIS dan HOT di kalangan pengguna Shaklee iaitu Energizing SoyProtein (ESP). Mana taknya, setiap pelanggan yang mengenali Shaklee pasti akan ambil ESP sebagai suplemen mereka.Setiap rumah memang WAJIB ada ESP dekat rumah masing-masing.
Kenapa promosi ESP bulan Oktober sangat gempak? Sebab anda dekat luar sana berpeluang untuk JIMAT RM150. Macam mana penjimatan ini boleh berlaku? Sebab bila anda beli 6 tin ESP anda akan mendapat PERCUMA SETIN ESP yang bernilai RM150.

Bukan itu sahaja, dengan membeli promosi ESP ini, anda juga berpeluang untuk MENDAPAT
KEAHLIAN SECARA PERCUMA SEUMUR HIDUP. Keahlian percuma sangat menguntungkan anda kerana anda berpeluang untuk mendapat DISKAUN DARI 5% hingga 20% untuk setiap pembelian yang seterusnya walaupun kos pendaftaran HANYA RM75.

Dengan pembelian secara pukal beli 6 percuma 1 juga, anda layak untuk mendapat cash rebate atau bonus tunai dari pihak Shaklee pada bulan akan datang. Anda akan mendapat sebanyak RM36.27 bonus bagi pembelian ini.

Jom kita kira KEUNTUNGAN yang anda dapat untuk pembelian pukal ini. Anda dapat FREE MEMBERSHIP bernilai RM75, anda dapat percuma SETIN ESP yang bergharga RM150 serta cash rebate sebanyak RM36.27. Jadi jumlah keseluruhan anda jimat dengan promosi gempak bulan Oktober ini ialah RM261.27. Jadi apa tunggu lagi,jom dapatkan sekarang sementara masih promosi.

SILA HUBUNGI : 017-9051711 (DIANA)
SHAKLEE ID : 1067854
C.O.D : RANTAU PANJANG,PASIR MAS

No comments:

Post a Comment