Monday, October 27, 2014

MASKER ESP BANTU CERAHKAN KULIT DAN KECUTKAN JERAWAT

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Untuk entri kali ini saya ingin kongsikan testimoni salah seorang kawan saya yang suka juga pakai masker ESP ini.

Alkisahnya begini, beberapa minggu kebelakangan ini beliau tersangatlah busy dan banyak melakukan aktiviti luar. So,secara tidak lansung kulit muka banyak terdedah kepada pencemaran dan habuk-habuk. Maka miss jerawat pun rajinlah naik kecil-kecil dekat dahi beliau.

Since bulan ni memang promosi ESP, beliau pun teringat nak pakai masker semulajadi yang murah dan berkesan iaitu masker ESP. Dan hasilnya macam yang anda semua tengok kat dalam gambar di atas sana.Kulit lebih cerah malah jerawat pun mengecil. Walaupun baru hanya sekali pakai masker tersebut, anda dah boleh nampak kesannya kan??Cuba anda bayangkan kalau dipakai setiap minggu atau setiap hari,macam mana hasilnya.

So, anda dekat luar sana yang ada masalah jerawat teruk dekat muka,boleh juga cuba ESP.Jom hubungi saya sekarang untuk dapatkannya sementara promosi masih berlansung.Rugi kalau anda tak grab sekarang.

HUBUNGI : 017-9051711 (DIANA)
YOUR SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
FAST ACTION, FAST RESULT :)

No comments:

Post a Comment