Saturday, October 4, 2014

ESP Bantu Saya untuk Slim dan Montok

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Untuk entri kali ini saya akan kongsikan dengan anda semua bagamana ESP membantu saya untuk kurus dan turunkan berat badan saya. Saya adalah sejenis yang sangat susah nak turunkan berat badan. Alhamdulillah setelah berkenalan dengan Set Kurus Shaklee yang berkonsepkan 3B, saya berjaya turunkan berat badan saya.


ESP untuk Slim & Montok

Inilah koleksi Set Kurus yang saya sendiri amalkan. ESP saya gabungkan penggunannya bersama dengan Lecithin dan Herb-lax.Bagaimana ESP membantu saya untuk turunkan berat badan? Biasanya saya akan ambil ESP pada waktu pagi ketika perut saya masih kosong. Saya akan minum ESP ikut resepi saya sendiri atau minum je ESP yang original tanpa campur. Untuk resepi ESP saya akan kongsikan dengan anda dalam entri lepas ini.

Bila saya dah minum ESP pada waktu pagi, perut pasti akan rasa kenyang. Jadi bila perut sudah kenyang, saya akan kurang rasa ingin mengunyah. Ini merupakan cara terbaik untuk saya turunkan berat badan. Malah ia merupakan sarapan yang sihat dan membekalkan tenaga untuk saya sepanjang hari. Tiada lagi rasa ingin tidur pada waktu petang.

Seperti yang anda dapat lihat dalam gambar di atas, ESP berfungsi untuk membina otot. Jadi ESP ini memang digalakkan untuk saya juga anda yang ingin kurus, supaya kulit anda tidak menggeleber bila berat badan sudah turun. Ini kerana protein yang ada dalam ESP membantu membina otot supaya kulit akan kekal tegang dan kencang walaupun berat badan sudah turun. Takdelah nampak kurus cekung dan tidak bermaya.Inilah rahsia untuk dapatkan badan slim dan montok. Hasil gabungan 3B iaitu bakar,buang dan bina.

No comments:

Post a Comment