Monday, October 6, 2014

ESP BANTU IBU MENYUSU BEKALKAN SUSU MELIMPAH-RUAH

Saya yakin,ada segelintir ibu-ibu diluar sana  yang mengalami masalah susu badan yang sedikit atau kurang susu badan. Pernahkah anda ikhtiar untuk menambahkan susu badan anda supaya anda dapat susukan bayi anda sehingga 2 tahun? Susu ibu sangat penting untuk antibodi si kecil. Malah kita sendiri boleh lihat daripada pengalaman orang-orang di sekeliling kita tentang kebenarannya.

Anak kecil yang dapat fully susu badan dari kecil hingga umur 2 tahun,amat jarang untuk kena demam teruk atau sakit kerana sistem imun mereka kuat. Anak-anak pun ceria je. Tapi lain kisahnya
bagi si kecil yang hanya dapat serap sekejap je zat dari ibunya, bayi yang minum susu formula lebih cenderung untuk sakit dan ada masalah kesihatan.

Stok Susu Bagi Ibu yang Amalkan Set Menyusu
Pasti ramai antara anda dekat luar sana teringin nak ada stok yang banyak macam gambar di atas untuk anak-anak anda kan? Susu yang banyak seperti ini hanya akan terhasil apabila ibu mengamalkan makanan yang BERKHASIAT serta MERANSANG penghasilan susu badan. Ibu-ibu menyusu juga sangat digalakkan untuk mengambil suplemen atau makanan tambahan untuk meningkatkan penghasilan susu badan.

Bagi meningkatkan susu badan dengan produk Shaklee, saya sarankan anda mengamalkan ESP dan Alfalfa.Gabungan dua suplemen akan bantu untuk boost up susu badan serta akan memekatkan susu. In shaa Allah bayi anda akan cepat kenyang dan dapat zat sepenuhnya dari susu badan tersebut. Ia bukan sahaja membantu meningkat susu badan,malah turut membantu mencantikkan kulit anda.

Testimoni Pengguna ESP + Alfalfa
Ini antara salah satu testimoni daripada kawan saya yang berusaha untuk bekalkan susu badan untuk anaknya. Alhamdulillah dengan ikhtiar dan izin Allah,beliau berjaya untuk bagi susu badan dan buat stok susu untuk anaknya. Berminat nak cuba?? Boleh hubungi saya untuk KONSULTASI PERCUMA special untuk anda.

SILA HUBUNGI (DIANA) -O17-9051711
SHAKLEE ID : 1067854


No comments:

Post a Comment