Monday, October 6, 2014

CERITERA ESP DAN KECANTIKAN

Rasanya dah ramai yang tahu bahawa ESP juga membantu untuk anda tampil lebih cantik berseri-seri. Sebab ESP juga boleh ditambah bersama dengan Set Kecantikan Shaklee.Macam mana ESP dapat membantu anda semua untuk tampil cantik berseri ye? Saya akan share dengan anda semua bagaimana alkisahnya ESP dapat membantu anda dari DALAMAN dan LUARAN.

Kenapa saya cakap ESP membantu untuk anda tampil cantik dalaman dan luaran?? Sebab selain boleh diminum untuk mendapatkan khasiatnya, ESP juga boleh digunakan untuk buat MASKER.
Nak tahu cara guna ESP sebagai masker,saya pernah tulis dalam entri sebelum ini.Klik link ini, Masker ESP untuk tahu lebih lanjut cara untuk cantikkan kulit dengan masker ESP.

Masker ESP + Alfalfa Complex
Memang best sangat bila pegang kulit muka lepas pakai masker ESP. Kulit rasa lembap dan lembut. Memang rugi sangat kalau you all tak cuba. Dapat jimatkan kos untuk facial lagi. Memang berbaloi-baloi.

Manakala secara dalaman, ESP membantu dengan membekalkan protein yang mempunyai kualiti yang sangat tinggi. Ini kerana Shaklee menggunakan soya ' non-GMO' untuk menghasilkan ESP. Untuk maklumat lanjut tentang 'non-GMO' saya akan ceritakan dalam entri akan datang.

ESP membantu untuk anda tampil lebih cantik dan awet muda kerana kandungan asid amino yang tinggi. Ini kerana asid amino penting untuk membina kulit. Pengambilan yang kerap adalah kunci awet muda.Kulit menjadi putih gebu dan tona kulit makin sekata.

So, anda dekat luar sana masih sangsi nak cuba ESP? Memang takkan menyesal kalau anda semua beli ESP bulan ni. Bila dah cuba saya pasti anda akan jatuh cinta dengan Shaklee. Trust me :)

SILA HUBUNGI DIANA : 017-9051711
SHAKLEE ID :1067854
C.O.D : RANTAU PANJANG, PASIR MAS

No comments:

Post a Comment