Thursday, September 11, 2014

Vita-lea Bukan Multivitamin Biasa

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Untuk entri kali ini saya akan kongsikan dengan anda semua tentang Vita-lea Shaklee yang bukan multivitamin biasa. Untuk pengetahuan semua, Vita-lea Shaklee adalah multivitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Ia disokong oleh 7 kajian klinikal bagi memastikan kualiti. Malah teknologi salutan mikro mmbantu dalam pembebasan segera di dalam perut untuk meningkatkan penyerapan asid folik dan vitamin B penting yang membantu menghasilkan dan memelihara sel baru.


Vita-lea juga turut menjalani lebih daripad 340 ujian kawalan mutu untuk memastikan ketulenan dan keberkesanan produk. Ia merupakan suplemen seimbang dan paling komprehensif di dalam sains Shaklee yang mampu dimiliki oleh semua orang. Vita-lea bukan multivitamin biasa kerana ia diformulasikan khusus dengan 28 vitamin dan mineral yang penting diperlukan oleh orang dewasa,


Antara manfaat yang akan dapat anda rasai apabila mengamalkan Vita-lea Shaklee adalah :

1. Anda akan dapat rasai penambahan tenaga segera dalam badan apabila mengamalkannya. Ini kerana Vita-lea merupakan pembekal tenaga,kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.

2. Vita-lea juga merupakan pelengkap nutrisi kepada badan kita. Jadi ia dapat membantu untuk menampung kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya bagi mereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian) dan anaemia.

3. Selain itu, ia turut memberi manfaat kepada keupayaan sistem produktif manusia. Di mana ia sangat penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar.

4. Vita-lea turut membantu dalam kitaran metabolisma dan melambatkan proses penuaan. So, ia sangat elok untuk anda yang ingin turunkan berat badan dan kekal awet muda.

5. Vita-lea turut menjadi elemen penting pada sel tubuh kerana ia menyediakan asas nutrisi, membantu proses pembesaran serta menjaga kesihatan tiroid.

6. Yang paling best bila Vita-lea turut melindungi organ dalaman kita. Ia melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.

Shaklee Penemu Multivitamin Pertama Dunia

So, anda berminat nak cuba. Mesej atau pm saya dekat nombor ini ye, 017-9051711. Saya akan berikan konsultasi PERCUMA khusus untuk pelanggan saya sahaja.


No comments:

Post a Comment