Saturday, September 20, 2014

PEROKOK TEGAR BENCI ROKOK SETELAH MENGAMALKAN VIVIX

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Seperti mana yang kita semua tahu,Vivix Shaklee juga dipanggil sebagai 'tonik ajaib'. Kerana dengan izin Allah Vivix dapat membantu ramai dekat luar sana untuk hidup lebih sihat dan bahagia. Untuk entri kali ini saya akan kongsikan testimoni PEROKOK TEGAR yang menjadi ANTI ROKOK setelah mengamalkan Vivix dalam kehidupan seharian.

Saya pasti ramai dekat luar sana merupakan perokok tegar. Ada yang dah cuba macam-macam produk untuk BERHENTI merokok tapi belum berhasil.Malah ada juga yang cakap berhenti merokok boleh menyebabkan berat badan naik. Mungkin itu menjadi alasan untuk teruskan merokok.


Mungkin agak janggal bila kita dengar seorang perempuan adalah perokok tegar,namun ia tetap wujud di luar sana. Alhamdulillah ikhtiar si anak untuk melihat ibunya berhenti merokok telah berhasil.Baru sahaja minum beberapa sudu Vivix, rasa nikmat untuk merokok sudah semakin hilang. Malah yang paling ketara bila merokok rasa pahit seperti hempedu. Bila dah pahit ,semestinya rasa nak hisap rokok itu akan beransur hilang. Jadi memang say goodbye la pada ROKOK yang menjadi kesayangan suatu masa dulu.Mungkin sekarang sudah dibenci.


Ini lagi satu kisah perokok tegar. Ikhtiar seorang isteri untuk melihat suaminya berhenti merokok juga berhasil dengan izin Allah. Apa yang penting kena sabar dan berdoa minta pertolongan dari Allah.Semangat yang diberikan oleh yang tersayang memberikan motivasi kepada si suami. Bukan sahaja dapat berhenti merokok ,malah badan makin sihat dan kelihatan makin KACAK. Isteri makin sayang la tu.


Kalau anda semua nak tahu macam mana Vivix membantu untuk berhenti merokok,ia sebenarnya memperbaiki sel-sel yang telah rosak akibat merokok kembali kepada normal. Oleh sebab itu, ada yang sampai muntah tak dapat nak terima asap rokok lagi setelah mengamalkan Vivix. Perokok tegar pun kalah dengan rokok bila dah amalkan Vivix,inikan pula perokok biasa. Perokok biasa yang nak berhenti merokok pun boleh cuba amalkan Vivix untuk berhenti merokok.

Sayangi diri anda dan diri orang yang tersayang. Masih belum terlambat untuk kita mengubahnya.


No comments:

Post a Comment