Wednesday, September 17, 2014

ALFALFA COMPLEX BANTU KURANGKAN SINDROM PMS DAN SENGGUGUT

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Untuk entri kali ini, saya ingin berkongsi pengalaman saya sendiri setelah mengamalkan Alfalfa Complex. Sindrom PMS saya TIADA setelah saya mengamalkan Alfalfa Complex sebagai salah satu suplemen dalam Set Kurus saya.Sebelum saya berkenalan dengan Alfalfa ,saya selalu mengalami masalah PMS sebelum datang bulan. Seawal seminggu sebelum datang bulan , tanda-tanda sindrom PMS mula menyerang saya. Antaranya seperti sakit perut pada bahagian ari-ari ,lenguh bahagian pinggang ,lenguh betis dan sakit pada bahagian dada. Malah tiada lagi masalah darah berketul-ketul.


Almaklumlah Alfalfa adalah herba yang memang sudah lama digunakan di negara orang putih. Sudah pastilah fungsinya melancarkan darah dalam badan. Jadi tiada lagi masalah darah berketul yang menyebabkan masalah SENGGUGUT TERUK. Alhamdulillah, syukur sangat Alfalfa membantu saya untuk mengurangkan masalah senggugut yang saya hadapi sedari dulu lagi.Bukan itu sahaja, masalah KEPUTIHAN dan ALERGIK turut berkurangan setelah saya mengamalkan Alfalfa. So, saya dah jimat duit untuk beli pantyliner. Serta tidak terdedah kepada masalah bakteria di kawasan miss V seandainya terus menggunakan pantyliner sepanjang hari.

Harap perkongsian saya kali ini dapat menjadi panduan buat kalian yang mempunyai masalah yang sama seperti saya. Kenapa nak biarkan masalah berterusan sekiranya ada penyelesaian untuk kurangkan masalah tersebut kan. Tepuk dada tanya hati :)

Untuk maklumat lanjut ,boleh hubungi saya di nombor 017-9051711.Saya akan cuba bantu anda semua sebaik mungkin.

No comments:

Post a Comment