Friday, September 5, 2014

7 SEBAB SHAKLEE COLLAGEN POWDER MENJADI SAHABAT BAIK SI AYU JELITA

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Mungkin masih ramai yang pelik macam mana SHAKLEE COLLAGEN POWDER boleh menjadi produk HOT
walaupun agak mahal. Untuk entri kali ini, saya akan tunjukkan 7 SEBAB SHAKLEE COLLAGEN POWDER MENJADI SAHABAT BAIK SI AYU JELITA.

Berikut adalah 7 manfaat yang terkandung di dalam Shaklee Collagen powder.

1) ANTI PENUAAN

 Saya sangat pasti yang ramai wanita dekat luar sana mula risau apabila umur makin meningkat a.k.a tua. Ye la, kalau dah tua banyak la kedutan yang muncul.Betul tak? Sebab itu lah permintaan SCP tinggi, kerana mampu MENGURANGKAN LIANG PORI-PORI, KEDUTAN DAN GARIS HALUS YANG KELIHATAN.

2) MENGHIDRATKAN

 Menghidratkan ni bermaksud MELEMBAPKAN KULIT bagi mengurangkan rasa kering dan berkupas pada kulit muka. Bila kolagen dapat melembapkan kulit, secara automatik kulit anda akan nampak berseri-seri. Dah tentu-tentu la awet muda.

3) MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT

Yang ini pun saya pasti ramai wanita suka juga. Ye la kan siapa tak suka kulit muka tegang even dah umur 50. Kalau kulit muka tegang, orang mesti tak percaya bila beritahu umur sebenar.

4) MELICINKAN

Jangan tak tahu pula ye, kolagen juga mampu melicinkan kulit dan meningkatkan kelembutan kulit. Bagi yang mempunyai masalah JERAWAT dan BIJI-BIJI HALUS dekat muka, memang sesuai sangat amalkan kolagen Shaklee. Dan lagi memang sah-sah la teman akrab kaum wanita yang ayu jelita.

5) MENYUBURKAN

SCP juga menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar. Saya benar-benar yakin yang ramai sangat wanita ayu jelita dekat luar sana mengalami masalah rambut dan kuku tidak sihat. Sebab itulah ramai yang mula amalkan SCP.

6) MENCERAH

Dalam keadaan cuaca panas kering sekarang, kita akan terdedah kepada pencemaran, habuk dan sebagainya yang boleh menyebabkan PIGMENTASI, JERAGAT dan TONA TIDAK SEKATA. Sekali lagi SCP boleg membantu mencerahkan dengan mengamalkannya secara konsisten.

7) MENEGANG

SCP juga mampu membantu menegang dan menganjalkan payudara. Ramai ibu-ibu dan kaum wanita dekat luar sana akan mengalami masalah payudara bila menyusukan anak. Bila SCP dapat membantu, sudah tentulah menjadi HOT di kalangan para ibu.

Sebab itulah SCP menjadi sahabat baik kepada wanita ayu jelita.
 Untuk dapatkannya sila hubungi saya Nordiana Omar di 017-9051711
No comments:

Post a Comment