Tuesday, August 5, 2014

TAMPIL 8 TAHUN LEBIH MUDA DENGAN VITAMIN E

Mungkin  ramai lagi dekat luar sana tidak percaya bahawa Vitamin E Shaklee membantu awet muda. Nah !! Ini buktinya yang Vitamin E mampu buatkan anda kelihatan awet muda.Ini bukan sahaja nampak dari luaran tapi memang dah buat skin test. Bila mesin skin test dari teknologi pun dah membuktikan yang kulit nampak lebih muda dari usia,maknanya memang betol la kan.

Mungkin ada yang berpendapat yang Vitamin E Shaklee mahal. Tapi cuba anda kira sendiri mahal ke murah sebenarnya Vitamin E Shaklee ini. Kalau sebotol harganya RM149 dan boleh guna sehingga 4 bulan,berapa agaknya sehari anda akan belanjakan untuk Vitamin E? Kan betul saya cakap memang tak mahal pun kalau nak dibandingkan dengan harga kesihatan yang anda dapat.Anda bukan sahaja dapat tampil lebih muda malah dapat dapat bantu anda tampil lebih sihat.

Vitamin E Shaklee mengandungi antioksidan yang tinggi untuk membantu menentang kanser. Bukan itu sahaja, parut-parut lama dan kulit anda juga akan menjadi lebih cerah sekiranya anda mengamalkan VITAMIN E SEBIJI SEBELUM TIDUR  secara konsisten. Saya juga mengamalkan Vitamin E.

Anda akan tampil lebih muda 8 tahun dari usia sebenar kerana Vitamin E juga membantu melancarkan pengaliran darah dalam badan. Aliran darah yang baik membantu membentuk sel-sel yang baru dengan sempurna untuk anda.

So, anda masih belum terbuka hati untuk mencuba Vitamin E Shaklee. Lambat cuba maka lambat juga hasil yang anda akan lihat. Pada yang ingin mencuba boleh hubungi saya di nombor yang saya kongsikan dekat bawah ini.

NORDIANA OMAR
SMS/WA/WECHAT 017-9051711
ID : 1067854

No comments:

Post a Comment