Wednesday, July 16, 2014

PENGEDAR SAH SHAKLEE TERSOHOR DI RANTAU PANJANG, KELANTAN

Saya,  Nordiana binti Omar adalah pengedar sah Shaklee tersohor di Rantau Panjang, Kelantan. Saya telah terjebak dengan dunia Shaklee hampir setahun. Nombor ID saya sebagai pengedar sah Shaklee ialah 1067854. So, kepada anda yang dekat luar sana yang tinggal di sekitar Rantau Panjang bolehlah menghubungi saya di 017-9051711. Seperti  yang semua tahu Shaklee mempunyai pelbagai produk untuk kesihatan, kecantikan dan untuk kegunaan harian di rumah.

 KENAPA ANDA PERLU HUBUNGI SAYA UNTUK DAPATKAN SHAKLEE??


Seperti yang anda tahu, saya merupakan pengedar sah Shaklee di sekitar Rantau Panjang. Yang best bagi penduduk di sini, saya akan membuat hantaran terus kepada anda secara bersemuka. Jadi anda tidak perlu risau anda tidak dapat barang yang anda inginkan setelah membuat bayaran, kerana wang hanya akan diambil setelah anda semua dapat barang.

Kalau sebelum ini pernah membeli dari 8distributor yang berada dari luar kawasan Rantau Panjang, anda perlu membayar untuk kos pos. Pembelian secara terus dengan saya akan JIMATKAN KOS POS ANDA. Barang pun selamat sampai depan mata anda tanpa perlu menunggu.

 Ada lagi yang bestnya kalau and beli barangan Shaklee dengan pengedar sah tersohor macam saya ini tau. Saya akan memberikan KONSULTASI atau NASIHAT secara PERCUMA kepada anda.Anda tidak perlu risau tentang kemusykilan yang anda hadapi, kerana saya bersedia 24 JAM untuk anda supaya anda semua mendapat layanan yang terbaik dari saya.Feel free to contact me sebab saya akan memberikan yang terbaik untuk anda, anytime and anywhere.

Last but not least,  saya juga akan membuat follow up dengan customer saya untuk mengetahui perkembangan setelah mengamalkan produk Shaklee. Anda jangan bosan pulak ye bila saya selalu tanya khabar anda. Ini memang tugas saya untuk memastikan anda mendapat kesan yang OPTIMUM dari penggunaan produk SHAKLEE. Inilah baru namanya pengedar sah Shaklee tersohor di Rantau Panjang.

 So, anda semua rasa rugi ke tak kalau anda hubungi saya untuk dapatkan produk Shaklee? ? Tepuk dada tanya iman. No comments:

Post a Comment