Tuesday, June 10, 2014

KULIT MAKIN TERUK SELEPAS MENGGUNAKAN PRODUK SHAKLEE

Apa khabar semua?? Untuk entri kali ini Diana akan kongsikan pengalaman sendiri setelah menggunakan produk Shaklee. Mungkin anda semua hairan kan sebab Diana cakap kulit semakin teruk setelah menggunakan produk Shaklee. Ya, memang betul kulit saya semakin teruk setelah menggunakan Set Kecantikan Kulit Shaklee. Tapi itu semua hanya pada awal penggunaan produk Shaklee.

Kulit muka semakin teruk disebabkan oleh 'healing crisis' yang berlaku iaitu tindak balas badan saya dengan produk Shaklee. Mungkin anda pelik kan,dah cakap amalkan set kulit cantik mesti la kulit makin cantik. Ini tidak kulit makin teruk pulak.

Inilah yang dinamakan proses detoksifikasi atau pembersihan toksin dalam badan. Untuk kulit ini sebenarnya saya mengamalkan Vitamin E,Vitamin C,Alfalfa dan ESP. Masa awal-awal penggunaan, segala penyakit kulit yang saya alami semasa saya kecil dulu muncul kembali. Sememangnya masa healing crisis tu saya malu nak jumpa orang sebab kulit memang teruk sangat.

Namun saya teruskan juga mengamalkan Set Kecantikan Kulit yang ada tu. Teruskan ambil air masak 3 LITER SEHARI,kadang-kadang lebih. Alhamdulillah berkat kesabaran saya mengamalkan set ini,kulit saya getting better hari demi hari. Gatal-gatal yang muncul semakin hilang dan kering. Bekas-bekas parut makin pudar.

Yang paling best tu bila ada yang tegur kulit muka dah makin licin dan tiada lagi masalah kulit yang saya alami selama ini. Alhamdulillah syukur sangat diperkenalkan dengan produk Shaklee.
Yang penting kena amalkan secara berterusan dan berdisiplin. Kalau ambil tak sampai sebulan dan tak berdisiplin,lepas tu nak salahkan produk yang anda gunakan memang sangat tak wajar. Apa-apa pun diri kita yang kena betulkan dulu,pasti akan berpuas hati dengan hasil yang kita akan dapat.

Inilah hasilnya setelah saya mengamalkan Set Kecantikan Kulit Shaklee. Saya sudah tidak perlu pakai mekap untuk keluar sebab kulit saya yang original pun suda membuat saya yakin. Saya boleh, anda semua pasti boleh.

Anda nak cuba??? Meh bincang-bincang dengan saya,inshaaAllah saya akan bantu anda dan cuba berikan yang TERBAIK.

SMS/WHATSAPP
017-9051711
NORDIANA OMAR
ID 1067854

No comments:

Post a Comment