Sunday, May 25, 2014

TESTIMONI SET KESUBURAN SHAKLEE

Cahaya mata adalah keinginan setiap pasangan yang telah mendirikan rumahtangga. Namun mungkin masalah kesihatan atau masalah lain menyebabkan rezeki untuk mendapatkan cahaya mata belum berhasil. Untuk entri kali ini Diana ingin share dengan anda semua testimoni pelanggan yang mengamalkan Set Kesuburan Shaklee. Namun begitu, usaha haruslah dilakukan secara berterusan untuk mendapatkan hasil yang positif.Kepada yang masih belum tahu apakah yang terkandung di dalam set ini,boleh baca di Set Kesuburan Shaklee. InshaaAllah sekiranya anda rajin berikhtiar, Allah akan berikan rezeki kepada anda.


Alhamdulillah syukur sangat apabila Set Kesuburan Shaklee membantu teman seperjuangan saya untuk mendapatkan cahaya mata. Penantian beliau selama empat tahun untuk mendapatkan cahaya mata akhirnya berhasil setelah mengamalkan set ini. Apa yang penting anda yang diduga sebegini perlu sabar dan tabah hadapi dugaan dan tohmahan. Allah takkan menduga kita melebihi tahap kemampuan kita. Walaupun beliau menghadapi masalah fibroid, namun itu tidak mengahalang beliau untuk mengandung. Malah masalah fibroid membesar juga dapat dikurangkan.


Kesabaran juga membuahkan hasil apabila salah seorang dari member seperjuangan saya ini mengamalkan Set Kesuburan Shaklee. Beliau mengamalkan set ini untuk diri sendiri dan juga suami. Pada asalnya beliau menghadapi masalah kurang penghasilan telur di dalam rahim beliau. Semasa beliau berjaya mendapatkan hasil positif ini, beliau sebenarnya masih ada temujanji dengan doktor untuk ujian kesuburan beliau. Namun, Allah Maha Berkuasa dan Dia akan memberikan rezeki kepada kita pada masa yang tepat. Beliau berjaya mengandung sebelum habis temujanji dengan doktor. Alhamdulillah, saya sendiri tumpang happy untuk beliau dengan rezeki yang diberikan kepada beliau.


Apa yang penting, dalam setiap usaha kita untuk mendapatkan sesuatu, kita kenalah rajin berusaha dan istiqamah. Seperti yang berlaku kepada salah seorang lagi customer saya ini, beliau memang mengamalkan Set Kesuburan Shaklee ini seperti yang disarankan dan berdisiplin. Pasti akan mendapat hasil yang positif.

So, buat anda dekat luar sana yang masih belum berjaya untuk mendapatkan cahaya mata, meh rapat-rapat dengan saya. InshaaAllah saya akan cuba bantu anda dengan Set Kesuburan Shaklee serta dengan izin dari yang Esa.

Berminat nak cuba Set Kesuburan Shaklee??

HUBUNGI : 017-9051711
NORDIANA OMAR

No comments:

Post a Comment