Wednesday, May 7, 2014

RAWAT BUASIR DENGAN SET BUASIR SHAKLEE

Buasir?? Pasti ramai yang risau apabila mengalami buasir kerana ia adalah penyakit yang terjadi pada bahagian dubur. Untuk entri kali ini Diana ingin berkongsi dengan anda tentang Set Buasir bagi merawat masalah buasir yang anda hadapi.

Untuk pengetahuan anda, Set Buasir mengandungi 2 vitamin iaitu Zinc Complex dan Omega Guard. Setiap
vitamin mempunyai fungsinya yang tersendiri dalam merawat masalah buasir.

ZINC COMPLEX

Vitamin pertama yang ada dalam Set Buasir adalah Zinc Complex. Ia berfungsi untuk mempercepatkan pemulihan luka dalaman dan luaran. Untuk kesan yang lebih cepat, anda boleh hancurkan Zinc dan tabur di kawasan buasir tumbuh. Oleh sebab itu, buasir akan cepat mengecut dan beransur sembuh. Ia juga membantu pembentukan protein dan kolagen untuk pertumbuhan dan perkembangan kulit di kawasan luka.

OMEGA GUARD

Vitamin kedua yang terkandung dalam Set Buasir adalah Omega Guard. Omega Guard yang mempunyai EPA dan DHA serta ALA bukan sahaja baik untuk otak malah dapat membantu merawat buasir. Oleh kerana Omega Guard sesuai untuk orang yang tengah diet, so ia memang berfungsi untuk melawaskan dan melembutkan najis. Then, masalah buasir in shaa Allah akan dapat diubati.

Anda kat sana ada hadapi masalah buasir?? Meh bisik-bisik dengan saya kalau anda segan. Saya akan beri FREE CONSULTATION kat anda semua.

SMS/WHATSAPP 017-9051711
NORDIANA OMAR
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR 


No comments:

Post a Comment