Saturday, May 17, 2014

PERBEZAAN SHAKLEE DENGAN PRODUK LAIN

Sedarkah anda yang produk Shaklee memang berbeza dan sangat istimewa. Kenapa Diana cakap yang produk Shaklee berbeza dengan produk lain?? Meh Diana share denga anda semua tentang konsep yang ditekankan dalam Shaklee untuk menghasilkan setiap produknya. Diana yakin anda pasti akan jatuh hati nanti.Shaklee mengamalkan 3 konsep utama dalam menghasilkan produk mereka iaitu :

1) Sentiasa selamat
2) Sentiasa berkesan
3) Sentiasa mesra alam

Sentiasa selamat

Shaklee merupakan produk yang Sentiasa selamat kerana lebih daripada 80,000 ujian kualiti dijalankan setahun bagi memastikan keberkesanan dan ketulenan sebenar produk yang dihasilkan.

Lebih daripada 350 ujian dijalankan ke atas setiap ramuan baru untuk mengesan bahan pencemaran berbahaya.

Sentiasa berkesan

Bagi memastikan produk yang dihasilkan sentiasa selamat, lebih $300 juta dilaburkan dalam penyelidikan dan pembangunan produk. Produk Shaklee juga turut dihasilkan dengan bahan-bahan semulajadi yang paling halus dan tulen.
Malah, ia telah disokong oleh bukti kajian sains dan makmalyang terdapat di dalam 90 bahan kajian penerbitan.

Sentiasa Mesra Alam

Yang ni memang Diana sendiri akui, produk Shaklee memang merupaka produk mesra alam yang benar-benar selamat untuk and,rumah juga bumi anda. Shaklee adalah peneraju dalam pergerakan alam sekitar dengan mengamalkan perniagaan yang mesra alam.

Oleh sebab 3 faktor yang Diana share dalam entri kali ini lah, Diana memang jatuh hati dengan produk Shaklee. Setelah mengamalkan Shaklee, Diana memang takde ambil produk kesihatan brand lain lagi kerana ia adalah suplemen yang merangkumi aspek kesihatan,kecantikan dan sebagainya.

No comments:

Post a Comment