Thursday, May 15, 2014

BAKAR LEMAK DENGAN CINCH SHAKE MIXSusah nak bakar lemak dalam badan? Dah cuba pelbagai cara tapi belum berhasil? Jom diana share dengan anda tentang Cinch Shake Mix yang boleh membantu anda diet dan bakar lemak. Cinch Shake Mix terdiri dari 3 perisa iaitu Vanilla, Coklat dan Caffe Latte. Jadi anda boleh pilih perisa kesukaan anda untuk
membantu anda membakar lemak dalam badan anda.Semua Faedah Hidangan 

Cinch Shake Mix adalah jawapan yang cepat dan sihat untuk "Apa yang anda perlu untuk sarapan pagi?" Atau "Apa untuk makan tengah hari?" Cinch shake adalah lazat dan merupakan cara berkhasiat untuk membantu mengekalkan semua otot yang penting dan membuat anda rasa kenyang dan berpuas hati semasa anda mengurangkan berat badan.

Formula yang dicipta dimana asid amino yang memberi isyarat badan untuk memelihara otot semasa penurunan berat badan. Dalam erti kata lain, leusina dalam Cinch shake membantu anda menjaga otot supaya anda kehilangan lemak. Setiap kali anda minum shake Cinch, anda akan mendapat 24 gram protein.

Dan yang penting. Mengapa? Oleh kerana protein digunakan untuk membina otot dan otot adalah apa yang menyimpan metabolisme anda dan membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protein juga mengawal kelaparan, yang boleh membantu mengurangkan selera anda untuk makan snek. Dan jangan kita lupa tentang otot semasa diet dengan membiarkan leucine dan nutrien penting yang tubuh anda perlukan.

Manfaat Cinch Shake Mix

* Memberi manfaat makan, tetapi rasanya seperti pencuci mulut
* Powered oleh LeucineTM untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan
* 24 gram bukan GMO protein soya setiap hidangan untuk membantu anda rasa berpuas hati dan penuh
 serat, dengan 6 gram setiap hidangan
* Glycemic yang rendah untuk mengekalkan paras gula darah yang normal dan mengekalkan tenaga

* Memberikan 35% atau lebih daripada Nilai Harian untuk 21 vitamin dan mineralSiapa yang Perlukan?

> Orang dewasa yang mempunyai berat badan berlebihan.
> Sesiapa yang mencari cara yang sihat untuk menguruskan berat badan dan mengurangkan kalori.
> Sesiapa yang sedang mencari alternatif kepada keinginan keletihan, kelaparan, dan makanan daripada diet biasa.
> Sesiapa yang mahu makan yang mudah, sihat, dan memuaskan.


Anda berminat nak cuba Cinch Shake Mix,badan slim dan sihat?? Meh hubungi saya. Saya akan beri KONSULTASI PERCUMA khusus untuk CUSTOMER SAYA SAHAJA.

SMS/WHATSAPP :017-9051711
NORDIANA OMAR

No comments:

Post a Comment