Wednesday, May 21, 2014

5 CARA NUTRIWHITE MEMBANTU ANDA LEBIH JELITAMungkin anda sudah mencuba pelbagai produk kecantikan untuk muka anda kan? Kali ini Diana akan share dengan anda 5 Cara Nutriwhite boleh membantu anda untuk kelihatan jelita dan awet muda. Mungkin set kecantikan dari produk lain tidak bertindak seperti Nutriwhite.


Mencegah

Nutriwhite bertindak untuk mencegah kesan-kesan memudaratkan daripada matahari dan alam persekitaran
dengan melindungi kulit anda secara aktif daripada sinar UV dan cahaya yang boleh menggelapkan serta merosakkan kulit.

Mengurang

Nutriwhite juga bertindak mengurangkan penghasilan pigmen hitam pada kulit daripada menjadi gelap. Hasilnya anda akan mendapat kulit yang lebih cerah dan berseri, mengurangkan warna kulit yang tidak sekata dan penggunaan yang berterusan boleh menampilkan kulit yang lebih sempurna.

Menyekat

Nutriwhite juga bertindak menyekat pemindahan pigmen hitam dari dasar sel kulit ke lapisan atas untuk mencegah kemunculan tompok hitam.

Mencerah

Nutriwhite membantu mencerah warna melanin yang sedia ada serta tompok hitam, serta menyerlahkan warna kulit secara menyeluruh.

Memperbaharui

Nutriwhite memperbaharui dengan menghilangkan sel mati yang mengandungi melanin berlebihan agar kulit cantik berseri.

Kecantikan Sempurna dari Alam Semulajadi

Nutriwhite dengan teliti digabungkan dengan campuran nutrien unik dengan patern tertunda whiten-16. Selain itu, formula botani ini diperkaya dengan Vitamin C aktif serta derivatif akar manis, yang diproses lebih daripada satu langkah bagi menghasilkan kecerahan kulit, membantu melicinkan kulit agar lebih segar dan bersinar.
Setisp produk Nutriwhite membantu dalam mencerahkan kulit kusam dan meratakan tona tidak sekata dengan 5 cara sperti yang diterangkan tadi.
Kombinasi poduk Nutriwhite tersebut akan mencerahkan kulit dengan lebih cepat dan berkesan. Satu lagi penemuan baru, Nutriwhite merupakan produk berasakan sumber alam dan terbukti keberkesanannya.

Nutrien Semulajadi di dalam Whiten-16

1) Bearberry
2) Soybean
3) Aloe vera
4) Pokok Bic
5) Strawberi Begonia
6) Mulberi
7) Rosemary
8) Peony
9) Scullcap
10) Mountai America
11) Cat's Claw
12) Buah Teratai
13) Linden
14) Rumpai laut
15) Marshmallow
16) Alga hijau

Anda boleh lihat sendiri kan yang bahan yang terkandung dalam Nutriwhite adalah berasakan sumber semulajadi. So, memang anda sendiri akan rasa kesan selepas penggunaan sendiri.

BERMINAT NAK CUBA??
HUBUNGI 017-9051711 (Diana)

No comments:

Post a Comment