Sunday, April 13, 2014

SET DIET SHAKLEE UNTUK SLIM MONTOK

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Hari ini Diana ingin share dengan anda semua bagaimana Set Diet Shaklee membantu saya untuk menurunkan berat badan. Anda semua boleh tengok sendiri dalam gambar yang saya letak kat sini how tembam I am..hehe


Dulu saya tak pernah terfikir pun yang saya mampu turunkan berat badan saya sebab saya jenis yang sangat susah nak turunkan berat badan.Alhamdulillah dengan bantuan Set Diet Shaklee saya dapat kurangkan lemak- lemak yg berlebihan dalam badan sy.

Konsep 3B dalam Set Diet Shaklee ini memang banyak membantu sy untuk mengurangkan berat badan.




1B - Bakar (Alfalfa)


Alfalfa membantu membakar dan menyingkirkan lemak serta kolesterol dalam badan saya.Ia bukan sahaja membantu saya membuang toksin dalam badan, malah sakit perut teruk semasa datang bulan pun sudah tiada lagi.Alhamdulillah.






2B - Buang (Lecithin)


Lecithin bertindak sebagai pembersih salur darah dan membersihkan lemak- lemak yang telah dibakar oleh Alfalfa. Lecithin juga membantu saya menguatkan memori saya di samping membuang segala lemak yang tak diingini tubuh saya.



3B - Bina (ESP)


ESP merupakan sumber protein badan saya yang membantu saya membina otot apabila lemak- lemak disingkirkan. Pembinaan otot oleh ESP membantu meningkatkan kadar metabolisma saya. So ,takde masalah kulit menggeleber walaupun berat badan saya turun.

Alhamdulillah dengan set ini tiada lagi masalah susah 'melabur' , badan lebih sihat & dapat bonus kulit lebih cantik. ESP untuk cantik juga  


BERMINAT NAK CUBA?
SMS/WHATSAPP/CALL
017-9051711
NORDIANA OMAR

No comments:

Post a Comment