Tuesday, April 1, 2014

OSTEMATRIX SHAKLEE UNTUK KALSIUM BERGANDA

Kenapa Anda Mesti Memilih Ostematrix Shaklee?

Ostematrix Shaklee mangandungi kalsium yang isinya paling seimbang untuk memastikan kadar penyerapan 99%. Formulanya yang unik, dibuat dari mineral semulajadi dan garam mineral dari Laut Mati, mengandungi kalsium, magnesium, fosforus dan vitamin D, zinc, kuprum, manganes dan boron.

Nutrien-nutrien ini perlu diambil bersama-sama untuk penyerapan oleh tubuh dan menghalang endapan sesetengah mineral. Kajian telah membuktikan suplemen kalsium akan meningkatkan ketumpatan tulang wanita yang telah berumur secara berkesan.


Siapa Yang Perlukan Ostematrix Shaklee?

Anda yang mempunyai masalah sembelit
◇ Anda yang selalu mengalami kekejangan dan kebas- kebas
◇ Anda yang mempunyai masalah senggugut teruk masa period
◇ Anda yang mempunyai masalah gastrik
◇ Sangat sesuai untuk kaum wanita sebab membekalkan kalsium untuk menghalang osteoporosis.
◇ Anda yang mengalami stress di tempat kerja.

Manfaat Utama Ostematrix Shaklee

  • Menguatkan Tulang - Kalsium yang terkandung di dalam Ostematrix menghalang osteoporosis, menguatkan kuku, kerangka, gigi, sistem saraf. Ia juga mampu merawat tulang retak ,kuku rapuh, eczema, gusi berdarah dan meransang darah untuk memekat.
  • Memperbaiki Kekejangan dan Kebas-kebas - Pengambilan kalsium sebelum tidur akan memperbaiki kebas-kebas, kekejangan, sakit sendi dan arthritis.
  • Meringankan stres - Ianya mengimbangi tekanan darah, memelihara denyutan jantung, penenang saraf, menggalakkan tidur selesa, memperbaiki jantung berdebar dan stres.
  • Memperbaiki Masalah Haid - Kajian menunjukkan dengan pengambilan 1,000 mg kalsium dan magnesium serentak meringankan sakit waktu haid dan membantu membuang air kecil.
  • Memperbaiki hiperaktiviti perut dan sakit gastrik.
  • Zinc, boron, manganes,kuprum - Memelihara metabolisma kerangka dan pertumbuhan otot, menyusun enzim yang diperlukan untuk membaiki tulang, rawan dan menghalang artritis.
Kalau anda semua nak tahu, Ostematrix juga dapat membantu mengurangkan masalah sembelit  sekiranya anda amalkan dalam amalan seharian.

Berminat untuk mencuba?
Jom hubungi saya sekarang
NORDIANA OMAR
017-9051711
SHAKLEE ID 1067854


No comments:

Post a Comment