Wednesday, April 16, 2014

KULIT CANTIK DAN GEBU DENGAN SHAKLEE

Kulit muka bermasalah? Bangun pagi muka berminyak? Jom Diana kenalkan anda semua dengan Set Cantik Shaklee. Sesiapa yang mengamalkannya pasti akan berpuas hati dengan transformasi yang mereka alami. Anda tak percaya?? Jom kita lihat fungsi suolemen yang terdapat di dalam SET CANTIK SHAKLEE ini.

Untuk pengetahuan anda semua, Set Cantik Shaklee terdiri daripada empat suplemen terbaik untuk kulit
anda iaitu Vitamin E, B Complrx, Vitamin C dan GLA Complex. Sekarang ini Diana akan terangakan satu persatu fungsi suplemen-suplemen yang terdapat di dalam Set Cantik Shaklee ini.


VITAMIN E

Vitamin E merupakan antioksidan yang sangat kuat yang berkesan untuk melawan kanser,mengukuhkan sistem imun serta mengurangkan kerosakan akibat radikal bebas. Vitamin E juga dapat memperbaiki parut seperti jerawat, ruam dan luka kerana ia juga boleh dikenakan terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut. Vitamin E juga adalah ejen anti-penuaan dan mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka.


B COMPLEX

B complex Shaklee adalah yang terbaik kerana mengandungi 8 komponen penting Vitamin B termasuk biotin dan asik folik. B complex membantu detoksifikasi dan meredakan alahan.

SR VITAMIN C

SR Vitamin C merupakan satu-satunya Vitamin C yang membuat pembebasan berterusan secara semulajadi. Ia dapat membantu dalam pembentukan kolagen di dalam badan. Ia juga membantu mencantikkan kulit. Pengambilan Vitamin C setiap hari akan membantu anda untuk mendapatkan kulit yang cerah.


GLA COMPLEX

Kebanyakan GLA tersedia di pasaran dihasilkan dari Evening Primrose Oil (EPO), manakala GLA Shaklee diekstrak dari borageyang mengandungi 2 kali ganda GLA dalam EPO. Ia dapat memperbaiki inflamasi kulit seperti ekzema, alergi, kegatalan, kulit kering dan memperbaiki bintik penuaan.


So, anda semua sudah boleh tahu kan bagaimana setiap suplemen dalam Set Cantik Shaklee berfungsi untuk anda. Inilah rahsia untuk kekal awet muda saya sebab saya sendiri pengguna tegar Set Cantik Shaklee.

BERMINAT NAK CUBA? HUBUNGI SAYA SEKARANG.
SMS/WASSUP/CALL
017-9051711
NORDIANA OMAR


No comments:

Post a Comment